Продають дзеркальний
- Dentist
- Автор теми
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Концепт
- Учасник-експерт
- Дописи: 127
- Подяка отримана: 56
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Білий вітер теж розпродаєтся?Dentist пише: Чутка пройшла, що Дзеркальний закривається і там йде розпродаж.
- LuK
- Адміністратор
- Dentist
- Автор теми
- Адміністратор
цього не знаю, але знаю точно, що в Оскарі йде розпродаж і товар там дешевший, чого і я відписав в темі "побутова техніка"lamer85 пише:
Білий вітер теж розпродаєтся?Dentist пише: Чутка пройшла, що Дзеркальний закривається і там йде розпродаж.
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Оце вже цікавіше. Не в курсі - акустика якась у них там є?Dentist пише: цього не знаю, але знаю точно, що в Оскарі йде розпродаж і товар там дешевший, чого і я відписав в темі "побутова техніка"
- LuK
- Адміністратор
дзеркальний на судилківській де приватбанк ,а оскар на 2 поверсі юності.
чи я шось путаю?
- Dentist
- Автор теми
- Адміністратор
- Ёмигрант
- Користувач заблокований
- Дописи: 132
- Подяка отримана: 46
Шепетоква - вперде!!!
- Концепт
- Учасник-експерт
- Дописи: 127
- Подяка отримана: 56
Концепт пише: Якщо закриють базар на проспекті в магазинах орендна плата зросте, але з тим магазином багато проблем. Дружба знаходиться в центрі міста біля зупинки. А ще не кожен хоче карабкатись по тих "ступєнька".
Там є ще одна проблема. Ще до його приватизації, в кінці 80-х другий поверх, вже тоді був в паршивенькому стані. Можливо перекриття і всі комунікації згнили, а можливо щось ремонтували, але на утримання тієї грамадіни потрібні великі кошти. Потрібен аналіз прибутковості торгових точок розміщених в ЦУМі, але я сумніваюсь що та прибутковість, чи орендна плата дозволить реконструювати і утримувати ту грамадіну.
Можливо вигідніше переробити його в житловий будинок, продати квартики і забути. Але попередньо потрібно проаналізувати попит і ціни на квартири. В містах з порівняно високими цінами на житло така реконструкція власнику дозволяє позбавитись проблемної нерухомості і навіть заробити, а в Шепетівці вона може бути збитковою. І єдиний вихід торгувати далі, доки є можливість.
Можливо з часом в Шепетівку прийдуть інвестори, знов запрацюють заводи, люди почнуть отримувати пристойні зарплати, пожвавиться торгівля збільшиться прибутковість торгових точок, або зросте попит і ціни на житло...