Якого кандидата ви б підтримали на виборах до Верховної Ради України?
- Filini
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
І якщо відверто, то я навіть не знаю кого би я міг запропонувати на заміну. А що ви можете сказати з цього приводу?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- makar75
- Елітний учасник
- Дописи: 226
- Подяка отримана: 8
- Dentist
- Адміністратор
- Відвідувач
- шщгкущшйцгкщй
- Новачок
- Дописи: 18
- Подяка отримана: 13
По-друге, чи готові шепетівчани знову обирати Буряка, який допомогав місту тільки тоді, коли виборча система була мажоритарна? Я особисто щось не пам'ятаю, щоб він чи його представники щось дарували (чи вірніше сказати, інвестували у виборця), коли система була пропорційна.
Готові вони за пайку гречки знову обрати депутата, який працює на цей укранофобський окупаційний режим Табачника-Януковича чи голосувати за опозицію? Все залежить від самого виборця.
А стосовно Буханевича як губернатора, то показники області тоді буде дуже непогані. Принаймні краще, ніж зараз.
- Filini
- Автор теми
- Платиновий учасник
За Буряка я ніколи не голосував і не буду голосувати, це одвічна тушка яка вже пережила не одне скликання депутатів і завжди була з провладними партіями. Він переживає лише за власний бізнес, на людей йому начхати.
Я цю тему підняв не просто так, цікаво кого з потенційних кандидатів можуть запропонувати люди. Хто може достойно представити наш край у Верховній Раді. Мені особисто на думку взагалі ніхто не спадає
- LuK
- Адміністратор
бо коштує це дуууууууже дорого
до подій 2004 року коштувало 200 000 $ після революції 500 000$
а зараз і страшно подумати скільки (здається приблизно 5 000 000 $ )
і якщо людина платить такі кошти ,не думаю що вона буде захищати інтереси народу
перш за все потрібно буде "відбити" затрачені кошти,ну і собі щось заробити...
- Відвідувач
- Filini
- Автор теми
- Платиновий учасник
Ваші слова наочно доводять наскільки вже спотворено думку українців щодо виборів. Виходить якщо не маєш грошей то до влади зась? Такі судження лише і грають на руку пройдисвітам, які зараз грабують країну. Вибирати потрібно по ділам, а не по гаманцям. Вже 20 років обирали по гаманцям і що маємо? Але все ж таки хотілось би повернутись до головної теми. Хто достойний йти в депутати від нашого регіону? Кого ви можете запропонувати?LuK пише: а якщо і знайдеться достойний кандидат,то в нього просто грошей не хватить пройти у верховну раду
бо коштує це дуууууууже дорого
до подій 2004 року коштувало 200 000 $ після революції 500 000$
а зараз і страшно подумати скільки (здається приблизно 5 000 000 $ )
і якщо людина платить такі кошти ,не думаю що вона буде захищати інтереси народу
перш за все потрібно буде "відбити" затрачені кошти,ну і собі щось заробити...