Забруднення Гуски
- Відвідувач
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- mikkei
- Молодший учасник
- Дописи: 39
- Подяка отримана: 18
На мою думку, і без того не найчистіша річка почала псуватися тоді коли було розпочато діяльність заводу. На миття буряків та інші потреби бралась вода з "Цукрового" ставку та з "Парушки"(що вище за течією). В наслідок цього рівень води в ставку впав, та рух води припинився. Так як річка - це екосистема яка для свого успішного існування потребує проточної води. Гуска начала "затухати" та перетворюватись в болото. Я думав що це тимчасово. Але навіть попри відновлення течії, вода залишалась зіпсованою та далеко не свіжою. Я це списав на те, що потрібен час щоб вимити зіпсовану воду зі ставків. Запах не давав про себе знати через вже наступившу зиму та морози. До цього часу ситуація (м'яко кажучи) не покращилась. Сьогодні рівень води помітно піднявся. Вода чорна та нагадує таку що йде з пральної машини(за запахом та кольором)..
Про скид хімії в річку я не чув та не здогадувався (хімічного запаху не відчував). Але той факт, що щось не дає їй відновитись - очевидний.
Чув (від не дуже надійного інформатора ) що ставки, якими користується завод, мають перейти на баланс міста. Можливо це якось пов'язано...
- admin
- Адміністратор
- Dred
- Платиновий учасник
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- mikkei
- Молодший учасник
- Demchuk
- Платиновий учасник
- Дописи: 379
- Подяка отримана: 35
Ну все всім форум йдемо на водні процедуриmikkei пише: Вода у річці, уже більше тижня, нормального кольору. І запаху нема!
[SIGPIC][/SIGPIC]
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
- mikkei
- Молодший учасник
А де ці процеси взялия в чистій талій воді і де були раніше? Над поверхнею води??? (на деревах чи що???)Те що вода нормального кольору і немає запаху означає лише, що всі гнійні процеси перемістились під воду
Можливо я щось не розумію...
- mikkei
- Молодший учасник
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79