Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
ну ,знаєш ,з такими міркуваннями ми далеко заїдемо... я наприклад працюю водієм в Шепетівці ,ось на цих новеньких-беушних автобусах ,прихожу з роботи з ніг падаю, жінка скаженіє бо нема сил на неї вилізти , скажений як чорт, помитись води немає, рано вставати і знову за кермо___отримую зарплатню 2000 грн., мені не вистачає на прожиття ...як ти думаєш ,я буду уважно слідкувати за дорогою і дбати про життя людей за такі гроші !???:af:га ???igga;68345 пише: Тут складне питання.В цій країні за ту зарплату, напругу та щоденну відповідальність, хірурги, травматологи, реаніматологи та подібні їм лікарі просто повинні брати хабарі.Звичайно, це не стосується окулістів, флюографів і так далі. Я маю на увазі тих, хто рятує життя. От ти будеш за 2000-2500 гривень на місяць майже кожного дня ампутувати у людей руки чи зашивати кишки? А про випадок з Геною теж не все зрозуміло. Людина п'яна, симптоми не скаже - там може і незрозуміло, чи він дійсно помирає, чи просто знепритомнів після п'яної бійки.
а ще добавлю ,можливо теж не в тему __ серед прокурорів, серед міліції , серед врачів і т.д., є Люди ,а є гандони... от гандонам наприклад насрати на клятву Гіпократа ,чи мільтону начхати на Присягу на вірність народу України!LuK;68347 пише: трошки не в тему.мое начальство (коли ми починаємо скаржитись яка у нас важка робота і як нам мало платять і як з нас багато вимагають) відповідає коротко і яснохто на що вчився....
перепрошую друже ,але є гондони ,а є гАндони :ag:то зовсім різні речіAlois;68349 пише: Гондони, ZzZ. Через о...
Ґандони? То так би зразу і сказав...:ag:ZzZ;68350 пише: перепрошую друже ,але є гондони ,а є гАндони :ag:то зовсім різні речі
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua