Кучмі знайшли роботу в Шепетівці. Звільнення.
- korolyek
- Старший учасник
- Дописи: 56
- Подяка отримана: 40
Можу сказати тільки стосовно організації роботи в друкарні. Газета дійсно арендує приміщення, причому конкурс, який, доречі, проводив міськвиконком, виграла справедливо і за аренду сплачує зовсім "не копійки", а чималу суму."Наскільки мені розсказували, газета орендує там чи одну чи дві кімнати, а працюють вони в усій друкарні. Не дивно, що друкарня збиткова." - це взагалі маразм! Яким це чином працівники газети заважають роботі брукарні??!!За верстку, газета також оплачує роботу друкарні (дизайн, набір, друк...) Доречі - фотограф це працівник редакції.Эвген;68182 пише: Так проінформуйте всіх чи вам це ні до чого ??? Представник влади тут ?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Эвген
- Елітний учасник
- Дописи: 170
- Подяка отримана: 4
це як ???? те що хочу сказати? чи те що потрібно ?
- ogv
- Молодший учасник
- Дописи: 32
- Подяка отримана: 25
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
син за батька не відповідає.Alois;68145 пише: Уявляю собі, який у цього юриста буде син. Жириновський умре...
Додано о 16:03
Попереднє повідомлення було написане в 15:59
Микола Дячук так кричав, що здається це його звільняють, а З. Фрейліхман був таким спокійним що ніби це і не його звільняють, а Миколу.
- enemy666
- Новачок
- Дописи: 2
- Подяка отримана: 0
- prog
- Новачок
- Дописи: 18
Дуже добре сказано.Я особисто не знаю цю людину, тому не можу сказати хто прав, але за дотриманням закону повинні слідкувати всі. В іншому разі не залишиться нікого, щоб захистили тебе.ogv;68218 пише: а після завтра влада наїде на тебе, чи на мене. і що, хтось скаже так мені і треба. не думаю. почне шукати підтримки в інших. і що? А натовп скаже так тобі і треба.
- igga
- Старший учасник
- Дописи: 53
Дячука особисто ніколи не бачив, але розповідали про нього щось у цьому дусі, що тільки руками махати і вміє.Там у "Сварога" землі орендовані з Чернівецькій області, якийсь конфлікт був з селянами, так Коля там ледь не з бейсбольною бітою їздив на розборки.kredit;68223 пише: Микола Дячук так кричав, що здається це його звільняють, а З. Фрейліхман був таким спокійним що ніби це і не його звільняють, а Миколу.
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
- Эвген
- Елітний учасник
- Дописи: 170
- Подяка отримана: 4
Юрист насамперед повинен бути юристом, а не тряпкою ..... якою він себе і показав !!! Він 2 слова не міг до купи звязати !!! Я сумніваюсь що він взагалі українську мову знає!enemy666;68225 пише: Миколка працює на публіку........ Показуха нікому не потрібна.а щодо юриста в його випадку було краще промовчати, адже я дивлюсь по собі, якби до мене так нагла звертались, я би врізав...і пох що він там депутат, як у відео, який БАгаТО зробив для Шепетівки....
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Додано о 08:57
Попереднє повідомлення було написане в 08:51
До речі, на сесії склалася дивна ситуація - "Свобода" захищає голову єврейської громади від незаконного звільнення мером, що належить до тієї політичної сили, яка найбільше гавкає звинувачуючи "Свободу" в антисемітизмі, ксенофобії та фашизмі...
Не бійся!