Лікар незаконно торгував психотропними ліками
- odin
- Адміністратор
фігасє. це серйозно? я думав, вона мене через ідеальну смакову композицію з соленим салом і червоним борщем пре.Alois;67862 пише: ... а тепер до наркотичних засобів віднесли навіть кучеряву петрушку ...
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
vkurse.ua/events/prichislena-k-narkotikam.htmlodin;68515 пише: фігасє. це серйозно? я думав, вона мене через ідеальну смакову композицію з соленим салом і червоним борщем пре.
Не бійся!
- odin
- Адміністратор
В нас ще й зараз все класно. Барбітурати в Європі вже давно заборонили, а в нас корвалоли і барбовали - як вітамін С.Казус, але барбітурати шкідливіші за бензодіазепіни (сібазон).+ не знаю чи офіційно кетаноф продається в аптеках без рецепту (я купив без) -- його дуже скоро мають в Україні заборонити, так що, кому потрібно, робіть запаси.Alois;67862 пише: Років 20 тому сібазон можна було придбати в аптеці навіть без рецепта
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Пєрєвєді...:be:odin;70269 пише: В нас ще й зараз все класно. Барбітурати в Європі вже давно заборонили, а в нас корвалоли і барбовали - як вітамін С.Казус, але барбітурати шкідливіші за бензодіазепіни (сібазон).+ не знаю чи офіційно кетаноф продається в аптеках без рецепту (я купив без) -- його дуже скоро мають в Україні заборонити, так що, кому потрібно, робіть запаси.
Додано о 13:28
Попереднє повідомлення було написане в 13:27
Ты шо, врач?...
Додано о 13:28
Попереднє повідомлення було написане в 13:28
Часом не по-женьскі?...
Не бійся!
- odin
- Адміністратор
- сильніші наркотики можна купити в аптеці без рецепта, а слабші хрін купиш; - деякі препарати скоро хрін купиш - так що треба купляти багато, поки є. - деякі препарати, які без рецепта не продаються, іноді можна купити без рецепта в завтикавшого фармацевтаAlois;70271 пише: Пєрєвєді...:be:.
- Lego
- Платиновий учасник
И кетаноф тоже "прушка"? Блин, а боль снимает на раз-два...Или это не тот кетаноф?odin;70269 пише: В нас ще й зараз все класно. Барбітурати в Європі вже давно заборонили, а в нас корвалоли і барбовали - як вітамін С.Казус, але барбітурати шкідливіші за бензодіазепіни (сібазон).+ не знаю чи офіційно кетаноф продається в аптеках без рецепту (я купив без) -- його дуже скоро мають в Україні заборонити, так що, кому потрібно, робіть запаси.
- odin
- Адміністратор
Нє. Від кетанова не пруцця. Просто дуже кльове знеболювальне.Lego;70285 пише: И кетаноф тоже "прушка"? Блин, а боль снимает на раз-два...Или это не тот кетаноф?
- Lego
- Платиновий учасник
- odin
- Адміністратор
Хз. Знайомий фармацевт сказав. Але щойно погуглив - підтвердження не знайшов.Lego;70289 пише: Дак и чего и спрашиваю...А почему хотят запретить то?