Вантажівка збила дівчинку
- Шепетівчанин
- Платиновий учасник
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Vent
- Платиновий учасник
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
Додано о 08:55
Попереднє повідомлення було написане в 08:52
Я ПРИДУМАВ ШО ТРЕБА ЗРОБИТИ АБИ УНИКНУТИ ТАКИХ СИТУАЦІЙ!!!!Зранку Як завжди до мене дійшло саме просте та геніальне рішення, Я згадав одну східну країну де мені довелось мешкати певний час. Там усі без винятку УСІ!!! переходи обладнанні "Лежачим поліцейскім" це такий виступ до подоби Як напроти технікуму та медичного на переході. Тількі цей простий прситрій змусить водії всіх галмувати швидкість вдвічі щоб проїхати порожній перехід! и окраска супер заметная, по неволе нога на тормоз надавит !
- praporschik
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
Додано о 10:01
Попереднє повідомлення було написане в 09:57
звіт начальника даі
Додано о 10:07
Попереднє повідомлення було написане в 10:01
вчора дружина була на загальношкільних батьківських зборах у 2 школі.батьки збирають підписи про всановлення "лежачих поліцейських" вмежах відрізку дороги.так озвучили відповідь "з верхів" що на таке діло немає коштів.
Додано о 10:12
Попереднє повідомлення було написане в 10:07
а водій таки зупинився на мосту.ніхто нікуди не зникав.
- Lego
- Платиновий учасник
То, что до тебя дошло с утра, меня уже не первый год "мучает" :ag:У нас в городе по крайней мере пытаются сделать что-то подобное.Если воспитательная работа не дает определенных результатов, логично будет ограничить скорость механически.Vent;64059 пише: Я ПРИДУМАВ ШО ТРЕБА ЗРОБИТИ АБИ УНИКНУТИ ТАКИХ СИТУАЦІЙ!!!! Зранку Як завжди до мене дійшло саме просте та геніальне рішення, Я згадав одну східну країну де мені довелось мешкати певний час. Там усі без винятку УСІ!!! переходи обладнанні "Лежачим поліцейскім" це такий виступ до подоби Як напроти технікуму та медичного на переході. Тількі цей простий прситрій змусить водії всіх галмувати швидкість вдвічі щоб проїхати порожній перехід!
- Vent
- Платиновий учасник
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
кирку и лопату в руки и долбите дорогу перед переходамиLego;64066 пише: То, что до тебя дошло с утра, меня уже не первый год "мучает" :ag:У нас в городе по крайней мере пытаются сделать что-то подобное.Если воспитательная работа не дает определенных результатов, логично будет ограничить скорость механически.
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
- Шепетівчанин
- Платиновий учасник
- jaruto
- Платиновий учасник
- Lego
- Платиновий учасник
- jaruto
- Платиновий учасник