Тарифи на перевезення пасажирів у міському автотранспорті знову стануть більшими?

• Alois
  • Alois аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
27 лют. 2011 21:25 - 27 лют. 2011 22:03 #61176 від Alois

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
27 лют. 2011 21:29 #61177 від
Так, народ.Я прекрасно понимаю, что любую тему, включая "православную Шепетовк" просто необходимо превратить в дискуссию "сколько можно терпеть Антонюка". Но давайте поговорим о повышении цен на транспорт?

Чиновників (включно з мером) треба пересадити на громадський транспорт, і зарплату меру не вищу за середню по місту.

Гениально!!! Давайте так и сделаем, Вы абсолютно правы!!! Если не секрет, это ж где в Европе зарплата у мера такая же как у всех в городе? Давайте тогда и зарплату начальства на всех предприятиях уравняем с рабочими, чего там... Ставать европейцами, так уж во всём.

• admin
  • admin аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
27 лют. 2011 21:43 #61179 від admin

monax;61173 пише: Неа)))) Вона давно ним не користується))))))Я не кажу що якість висока, вона такою не була ні при якому мері. Я питаю в чому проявляється "тільки погіршення"

Можливо ви і праві на рахунок вартості пального, але висновок про погіршення якості послуг я роблю із власного досвіду, тому що користуюсь громадським транспортом щодня. З одного боку я розумію перевізників - вартість пального збільшується, ціна деталей також, але з другого боку стан марштруток та вихованість водіїв просто відповідає теперішній ціні, сумніваюсь що при підвищенні тарифів власники побіжать купувати нові автобуси.

• LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
27 лют. 2011 21:46 #61180 від LuK

Admin;61179 пише: купувати нові автобуси.

не помішало б.бо старі в жахливому стані і багато з них не пристосовані для перевезень. пішком ходити краще)))чи на таксі

• Filini
  • Filini аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
27 лют. 2011 21:53 #61181 від Filini
Похвально що на цей раз хоча б вирішили поспілкуватись з шепетівчанами з приводу підвищення цін, а не підняли без ніяких обговорень як було у випадку з цінами на воду.Можливо і варто підняти тариф на перевезення зважаючи на ціники нафти, але для початку потрібно навести порядок в цій сфері. Особисто бачив як водії деяких маршрутів дозволяють собі змінювати маршрут щоб зібрати пасажирів тільки із "злачних" місць. Не раз чув лайку водія до пільговиків та і не тільки. В одній з маршруток тупо ровалилось сидіння під пасажиром, в іншій пасажирів заставляли тримати дверцю бо "шота не закривається".Чому влада не наказує таких перевізників незрозуміло, але виникають певні думки коли ця влада потакає підвищенню тарифів цими самии перевізниками.

• BeterOk
  • BeterOk аватар
  • Елітний учасник
  • Елітний учасник
Більше
28 лют. 2011 01:57 #61184 від BeterOk
для бажаючих долучитись до справи стосовно обговорення проету по новим тарифам:10. Інформація про спосіб надання зауважень та пропозицій.Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб суб’єктів господарювання, їх об’єднань приймаються в письмовому вигляді протягом одного місяця (з 15 лютого 2011 року по 15 березня 2011 року включно) за адресою: м. Шепетівка, вул.Островського,4, кім. 206, 208 тел. 4-01-52 – відділ підприємництва та аналізу управління економічного розвитку.

не всяк шагающий идет, не всяк стоящий неподвижен.
Где ты? - Здесь.Какое время? - Сейчас.Кто ты? - Этот момент.

• admin
  • admin аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
28 лют. 2011 16:42 #61195 від admin
За достовірною інформацією сьогодні автобуси їздять з перебоями. Все через перевірки податкової та ДАІ області. Декілька автобусів вже заарештовано. Цікаво чи є зв'язок між цими подіями та темою яку ми обговорюємо?

• Zelya
  • Zelya аватар
  • Елітний учасник
  • Елітний учасник
Більше
28 лют. 2011 16:51 #61197 від Zelya
Звязку напевно немає, це є перевірки, а перебої тому що водії не хочуть виїжджати на маршрут, бо бояться що їх оштрафують, адже, як мені розповідали, що не у всіх водіїв маршруток є посвідчення з відповідною категорією, і стажу теж в багатьох нема, та й самі маршрутка в незадовільному технічному стані, нажаль

Вертолеты - души погибших танков!

Більше
01 бер. 2011 18:14 - 01 бер. 2011 18:18 #61285 від Morkovka
якби реально деякі кошти заплачені за проїзд йшли на ремонт і облаштування транспорту - то звичайно, що платила б і більше. І знову...стан у маршрутках на пряму залежить від водіїв, тобто не зробили порядок, не дивляться за станом салону - це їхні справи, а не міської влади. Інша справа ремонт маршруток, але коли ми їздимо на них, нас це питання не хвилює...головне, що ми сіли і поїхали. Проїзд в маршрутках я думаю подорожчає, але тут питання на скільки, чи буде хтось контролювати за їх станом, чи нарешті з"являться у нас на зміну тим низьким маршруткам нормальні бусики. І ще питання...на рахунок розкладу руху, адже не усі маршрутки їздять аж до 21 30, а у їхньому плані це все прописано...я ж то маю право поїхати маршруткою в 21 00 на 1-А? Коротше питань дуже багато, а тарифи думаю все рівно будуть рости.

Вкладений файл:
:cs:
Вкладений файл:

• LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
06 бер. 2011 15:02 #61875 від LuK

Час відкриття сторінки: 0.090 секунд
0
репостів
0
репостів