Шепетівчан стає все менше
- LuK
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
А не полінуйтесь і завітайте на сесію міської ради завтра. Там якраз буде розглядатися дуже цікаве питання. Медик хоче забрати землю в гуртка юного натураліста, що знаходится біля ДОКу. Той садочок з рідкисних дерев та лози для плетіння, що діти вирощували роками ця наволоч хоче роздерибанити між своїми. Чи є щось в нього святе?Ще один факт для роздумів: нещодавно Антонюк купив собі одну з найдорожчих моделей авто Крайслер. Цікаво це на зарплату директора медучилища чи зарплату мера він собі дозволив купити авто за майже 100 000$ ? Мої слова перевірити не важко, незабаром побачите це авто самі на наших розбитих дорогах міста.факти можна?з конкретними прикладами?
Я не опозиціонер, я патріот! Якщо для вас такого слова не існує, можете далі себе тішити ілюзіями, що зробили гідний вибір.апазіция ніяк не заспокоїться
- LuK
- Адміністратор
- Відвідувач
- Відвідувач
- Filini
- Платиновий учасник
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
- Відвідувач
- yurik2000
- Новачок
- Дописи: 13
- Подяка отримана: 1
- Dentist
- Адміністратор
тогда точно будет:*Шепетівчан стає все менше*yurik2000;63300 пише: Розстріляти всіх треба..... І всьо буде нормальок....
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Протягом останніх 5 років смертність падала, а народжуваність росла. У 2010 році (перший рік реґіонишів при владі) графіки змінили напрямок з точністю до навпаки. Отаке "покращення життя вже сьогодні"...LuK;62926 пише: апазіция:bd: ніяк не заспокоїться люди,ну не у Антонюку ж справа.місто вгробили вже давно,і підняти його з руїн не легка задача:be:
Не бійся!