Новий мер
- Відвідувач
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Відвідувач
Йому вже виборці не потрібні!Гість2323;56030 пише: Раджу всім виборцям Антонюка завітати зараз до міськвиконкому і побачити наочно який зараз аукціон за посади почався, на базарі такого не побачиш. Все старе кодло приносить чесно награбоване щоб ще 5 років посидіти у корита. Тут вам і Адамець, і Турінський, і Дрищ, і Пилипчук, і Заблоцький....всіх кого ви так любите.Ще не став мером а вже збирає побори. Хто там кричав що він не хабарник?Зараз мені почнуть кричати що то все наклепи і тд. Через пару неділь побачите кого будуть проштовхувати на сесії і спробуєте тоді мені сказати про наклепи та провокації. Згадаєте мої слова!
- Відвідувач
- Staruy
- Користувач заблокований
- Дописи: 263
- Подяка отримана: 52
Мы краще тим что не лезем к корыту и не пудрим народу моск. Ву компрене?то подумайте чим ви кращі за нього!?Я
- ofiser
- Новачок
- Дописи: 18
- Подяка отримана: 1
Без нового закона о выборах просвета не будет. 1. Большое количество претендентов, вызывает у изберателей непонимание за кого голосовать, и как результат полное безразличие к выборам, то что мы имеем и что на руку партии власти. 2. Большое количество претендентов- это растление голосов.3 При подключении админ ресурса и таком растлении голосов , кандидату на пост, избиратель не нужен и результат как всегда предсказуем. Опять пришли к власти те же.rshuele;56007 пише: Знаю, як і який порядок вони наводять.
Додано о 14:30
Попереднє повідомлення було написане в 14:16
Додано о 14:30
Попереднє повідомлення було написане в 14:30
Без норми за, якою мером стає людина обрана більшістю (50%+1голос), нічого не змінити. Тому на слідуючих парламенських виборах потрібно обирати політиків, які за таку норму. Черновецький в Києві теж був обраний бабульками, наслідки нам відомі.
- Olexandr
- Новачок
- Staruy
- Користувач заблокований
- Дописи: 263
- Подяка отримана: 52
- Відвідувач
Через таких страусів як ти, містом ще довго будуть керувати комуністи.Залишайся і далі в своїй шкарлупі, а влада нехай буде у хабарників, виборці яких завжди ходять на вибори і не мають звички голосувати "проти всіх".Staruy;56046 пише: Развели тебя а не тех кто не участвовал в лохотроне.
- ofiser
- Новачок
- Дописи: 18
- Подяка отримана: 1
Уважаемый Staruy ,если вы думаете ,что жить в обществе и быть свободным от общества вам удастся, то вы глубоко заблуждаетесь,есть объективные законы существования общества и если грждане не интерисуються властью, то власть потом из своих грждан делает рабов. Незнание закона не освобождает от ответственности.Staruy;56046 пише: Развели тебя а не тех кто не участвовал в лохотроне.
- rshuele
- Молодший учасник
- Дописи: 27
- Подяка отримана: 0
Це не комуністи, а щось значно гірше. В Луганську і Криму комуністам самим доводиться воювати з цим нєчто.Гість452;56047 пише: Через таких страусів як ти, містом ще довго будуть керувати комуністи.Залишайся і далі в своїй шкарлупі, а влада нехай буде у хабарників, виборці яких завжди ходять на вибори і не мають звички голосувати "проти всіх".