Штрафи за сміття
- LuK
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- ARTIST
- Платиновий учасник
- makar75
- Елітний учасник
- Дописи: 226
- Подяка отримана: 8
- LuK
- Адміністратор
мій пост на форумі від 11.04.2009.за 2 роки там нічого не змінилось,сміття лише побільшалоLuK;37647 пише: Сьогодні з ранку пішла прогулятись у ліс,пофотографувати квіточки:cq:,а нафотографувала купи сміття!!!Думаю мої фото будуть хорошим доповненням до даної статті!!!То я не ходила далеко ліс,фото зроблене у лісі за Асторіїю .
Як це порібно не любити природу та своє місто,щоб так його загажувати!!! .........саме останне фото-то взагалі притрушена минулорічним листям гора памперсів!!!Які викинула мабуть молода мама,яки виховує дитину!!!І кого ж вона виховає???Такого самого "любітеля природи"як сама.Як то кажуть РИБА ГНИЄ З ГОЛОВИ!!! Ще згадався комуністичний лозунг КУЛЬТУРУ В МАССИ!!!
- makar75
- Елітний учасник
- Дописи: 226
- Подяка отримана: 8
Так,це дуже жахливо,але те що бачив я зовсім в голові не укладується.Там кучі сміття вздовж лісної дороги висотою приблизно в 1,5 метри.LuK;61952 пише: я вже спостерігаю це неподобство за Асторією не перший рік.це майже екологічна катастрофа.особливо по весні...там скоро буде суцільне сміттезвалище.мій пост на форумі від 11.04.2009.за 2 роки там нічого не змінилось,сміття лише побільшало
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Не бійся!
- Відвідувач
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Звичайно почне, особливо якщо дорогою до лісу встановити відеоспостереження. А якщо за кинутий недопалок міліцейським кийком бити по плечовому сплетенню (трохи вище ключиці), то культура поводження на вулиці зростає не тільки у того, кого вдарили, але й серед очевидців... і серед тих, кому розповіли.monax;62018 пише: А що це змнить? Як було вже сказано, проблема не в урнах і не в Антонюку, проблема в культурі жителів міста. Скільки раз ви бачили, коли іде людина і плює зернята або кидае недоплки прямо під ноги? І що, як з'явиться завод, вони це перестануть робити? Чи хось заморочиться іпочне замість лісу взти сміття в якесь друге місце?
Не бійся!
- Відвідувач
Може, зразу розстрілювати, чого вже на дрібниці розмінюватись? А щодо відеоспостереження за дорогою до лісу.... Навіть не знаю, як би так сказати)))) І коло кожної урни в місті теж обов'язково по камері встановити і виясняти хто кидав сміття на землю. З ціллю прислати наряд міліції, щоб руки-ноги попереламувати....Alois;62021 пише: Звичайно почне, особливо якщо дорогою до лісу встановити відеоспостереження. А якщо за кинутий недопалок міліцейським кийком бити по плечовому сплетенню (трохи вище ключиці), то культура поводження на вулиці зростає не тільки у того, кого вдарили, але й серед очевидців... і серед тих, кому розповіли.
- LuK
- Адміністратор
:bj: тоді там таке назнімають)))що до проблеми забруднення ніякого відношення не буде мати.Alois;62021 пише: до лісу встановити відеоспостереження.