Шепетівці відкрутили краник
- LuK
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dentist
- Адміністратор
може треба заздрити тим, кому не треба дров?odin;71870 пише: заздріть тим, хто живе в Судилкові, і включає собі опалювальний сезон коли хоче
- odin
- Адміністратор
- LuK
- Адміністратор
- andreypry
- Учасник-експерт
Ярік, стратег завжди знає відповідь, дрова в лісі будуть, а значить і тепло в оселі буде коли біда притисне.Хіба трошки її підрехтувати, оздобити, та й залишити, вірний варіант!!!odin;71876 пише: нє. "у нас в квартире газ"але знаю багатьох в кого для підстраховочки є ще і грубка для дров/вугілля. Романтіка чи архаїзм чи стратегічна страховка - не знаю.До речі, добудовуєм/перебудовуєм собі будиночок - і не знаю, залишати грубку чи нє.
Работа в сети Блог Шепетовки <Старенький САЙТ> Время не лечит - оно убивает!
- odin
- Адміністратор
Та, чесно кажучи я іншої думки. По-перше вона займає місце. (Щоб давала реально тепло бажано щоб димовідвід змійкою по стіні пройшов, або парове отоплення через грубку пустити)По-друге а не зустрічав в нас естетичних дверцят на грубку і на дирки через які вичищати сажу. (Правда я і не шукав) По-третє потрібно в двох кімнатах відмовитись від куска пофірбованої/заклеєної шпалерами стіни - тільки плиткою обкладати.Ну і по-четверте, якщо вже справді біда притисне, то, напевно, сама грубка там вже не допоможе.andreypry;71879 пише: Ярік, стратег завжди знає відповідь, дрова в лісі будуть, а значить і тепло в оселі буде коли біда притисне.Хіба трошки її підрехтувати, оздобити, та й залишити, вірний варіант!!!