День знань
- pruduk
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 901
- Подяка отримана: 319
1-го вересня звучать привітання на адресу учнів і викладачів, це день квітів та листівок, це свято, яке не обходять своєю увагою керівники міст і районів, адміністрації самих різних рангів. Це певний підсумок величезної підготовчої роботи, яка передувала початку нового навчального року, нового освітнього процесу.
У цей день я також приєднуюся до привітань на адресу всіх, завдяки кому ми маємо таку чудову можливість - бути освіченими людьми! Здоров’я Вам і благополуччя! Миру і любові!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Взагалі-то це свято тільки для студентів першого курсу, які дійсно розуміють що починається якасть нова сторінка в житті. Для всіх інших це один з найгірших днів в році... Або просто якийсь не дуже зрозумілий день (для першокласників)Перший дзвінок і початок нового навчального року - це свято викладачів та вчителів, студентів та учнів, батьків,
- pruduk
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
- LuK
- Адміністратор
- Fitale
- Молодший учасник
- Дописи: 24
- Подяка отримана: 5
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
У багатьох - це конкретно в кого? Чи знову у відповідь буде цитата з вікіпедії?Петро пише: Пане Некремлебот! Не рівняйте всіх по собі... У багатьох людей інші почуття і відчуття!
А давайте ви не будете розписуватись за багатьох і перестанете накінець кидати сюди копіпасти? Спитайте будь-якого викладача, вчителя, школяра і батька школяра - яке це, в біса, свято, при нінішньому житті? Чи Вам розказати про підручники з англійської для шостого класу по 300 гривень?
Або перерахуйте мені хоча б одного з цих "багатьох", хто думає по-іншому (з тих хто має хоч якесь відношення до Першого вересня, а не просто відмічається на форумі). От тоді я прилюдно вибачусь.
ЗІ: Там як шість годин пройде, можна мені ще більше репутацію зменшити. Я, напевно, спати від цього не зможу... Або на прикладі Олександра відкрию тему "ААААА! Мене мінусують, не розуміють генія!"
- pruduk
- Автор теми
- Платиновий учасник
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- ahent
- Молодший учасник
- Дописи: 26
- Подяка отримана: 5
А до того ж, вони тільки себе й чують...