Кидайте сміття в урну
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
Посади один з другим чоловіка, дай йому матеріали, й хай місить ті урни, леви та люки каналізаційні - тільки з написом "шепетівка", а не судилків - ганьба!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- myron
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
Мені однаково де тей Dentist знаходиться ! Всі під ніком сховані! Кошти які виділяються повинні раціонально використовуватися а не застрягати в чиїйсь кишені! Прикладом цього всього марнотратства є БАСЕЙН! А стосовно парку знаю точно що урни виливали власноруч! І за суму потрачену на закупівлю 1 урни можна вилити 4 своїх! Економіка повинна бути економною а не безголовою!Адміністратор пише: Віктор свято впевнений, що Dentist із виконкому Сміх та й годі
А парк бува не за бюджетні кошти відновлюють чи по вашому Киян сам сидить напильником пиляє?
- Dentist
- Адміністратор
Як ви можете щось про мене говорити в такому підтексті, якщо геть не знаєте мене? Схоже на наклеп.Іван пише:
А у вас мабуть все життя шапку крутити із словами "оп ять власть мєняється" !!!Dentist пише: Як завжди одні й ті ж НИЮТЬ НИЮТЬ І НИЮТЬ, з теми в тему одне ниття, як діти малі. Це у вас таке хобі, все життя нити?
- Іван
- Платиновий учасник
ВЗАЄМНО!!!Dentist пише:
Як ви можете щось про мене говорити в такому підтексті, якщо геть не знаєте мене? Схоже на наклеп.Іван пише:
А у вас мабуть все життя шапку крутити із словами "оп ять власть мєняється" !!!Dentist пише: Як завжди одні й ті ж НИЮТЬ НИЮТЬ І НИЮТЬ, з теми в тему одне ниття, як діти малі. Це у вас таке хобі, все життя нити?
- Dentist
- Адміністратор
- Іван
- Платиновий учасник
- myron
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
- Іван
- Платиновий учасник