Померла Жанна Фріске
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Її творчість була абсолютно ніякою, але жіночкою вона була цікавою. Шкода, що пішла так.Російська співачка і актриса Жанна Фріске померла у віці 40 років після тривалої боротьби з онкологічним захворюванням. Про це у вівторок, 16 червня, повідомляє Super.ru з посиланням на батька співачки.
Про те, що Фріске важко хвора, стало відомо на початку 2014 року. Цивільний чоловік співачки Дмитро Шепелєв розповів, що у неї виявили неоперабельну пухлину мозку. На допомогу співачці глядачі зібрали десятки мільйонів рублів.
У жовтні 2014 Фріске повернулася до Москви після тривалого лікування за кордоном. Черговий курс вона пройшла в Китаї, і лікарям вдалося досягти тривалої ремісії.
Жанна Фріске отримала популярність, будучи учасницею дівочої групи «Блестящие». Потім вона почала сольну кар'єру, а також знялася у фільмах «Нічний дозор», «Денний дозор» і «Про що говорять чоловіки».
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Не треба так, Сашко. В силу своєї молодості, навряд чи ти слідкував за її творчістю з кінця 90-х, і скоріш за все вона просто залишилась тобі незрозумілою.Островський О.В. пише: Її творчість була абсолютно ніякою, але жіночкою вона була цікавою.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Дякую за компліман, але мені далеко не 18. Її діяльність знаю від і до, бо колись не було інтернету, був змушений весь цей попсовий шлак споживати.Не треба так, Сашко. В силу своєї молодості, навряд чи ти слідкував за її творчістю з кінця 90-х, і скоріш за все вона просто залишилась тобі незрозумілою.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Да, як нема інтернета це всьо, смерть бджолам... І як умудрялися слухати щось друге ті, кому дійсно більше вісімнадцяти?Островський О.В. пише: Дякую за компліман, але мені далеко не 18. Її діяльність знаю від і до, бо колись не було інтернету, був змушений весь цей попсовий шлак споживати.
"Далеко не 18" - це мені, а тобі не так щоб дуже.
Сашко, ти звичайно вибач, але в данному випадку хто ти такий? Тобто з якого переляку ти дозволяєш собі категоричні вирази на кшалт "її творчість ніяка", "цікава жіночка"? Ти в нас вже й "искуствовед и знаток женских душ"? Мо', все-таки вистачить модератоорства та "журналістики"?
В деяких випадках краще мовчати. А якщо вже захотілось щось сказати, то не забудь добавляти "як на мою думку".
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Собі такі вирази я можу дозволити хоча б з того огляду, що в музичній сфері я кручусь більше 10 років і в силу своєї професійної діяльності розбераюсь ху із ху. Жанна була класичним комерційним продуктом, смішно шукати в її піснях якийсь високий творчий посил. А про твої музичні смаки тепер все ясно.
До речі про інтернет: повір, ти пропустив массу шикарних музичних творів попередніх десятиліть і навіть зараз не здогадуєшся про їх існування. А все через те, що у нашій провінції ми були змушені споживати те, що нам привезуть торгаші або прокрутять по радіо, а там крім комерції нічого не було.
Словом твою думку, про мою думку я вертів на одному цікавому місці.
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Дивно, за моєї молодості про інтернет навіть не мріяли, був вініл, катушки, касети. Але ніхто нікого не змушував споживати якийсь шлак. В тебе, напевно, було важке дитинство ).бо колись не було інтернету, був змушений весь цей попсовий шлак споживати
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
У мене то також все було, я музику слухав всю до якої дотягувались руки. Але все одно зараз коли є інтернет, я знаю сільки чудових речей пройшло повз нас, до нас просто не завозили такої музики. І я тепер розумію Кузьму який лазив на стріху щоб зловити польське радіо.Anykey пише:
Дивно, за моєї молодості про інтернет навіть не мріяли, був вініл, катушки, касети. Але ніхто нікого не змушував споживати якийсь шлак. В тебе, напевно, було важке дитинство ).бо колись не було інтернету, був змушений весь цей попсовий шлак споживати
Для звичайного обивателя можливо того часу музики вистачало з головою, але мені того було замало.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
І? Це якось протирічить проханню писати "як на мою думку"? Чи крім тебе в цьому світі ніхто в музичних сферах не крутиться і ти став останньою інстанцією?Островський О.В. пише: Ой прастітє шо задів ваші чувства великого естета музичної культури Я не знав шо ти її фанат
Собі такі вирази я можу дозволити хоча б з того огляду, що в музичній сфері я кручусь більше 10 років і в силу своєї професійної діяльності розбераюсь ху із ху. Жанна була класичним комерційним продуктом, смішно шукати в її піснях якийсь високий творчий посил. А про твої музичні смаки тепер все ясно.
До речі про інтернет: повір, ти пропустив массу шикарних музичних творів попередніх десятиліть і навіть зараз не здогадуєшся про їх існування. А все через те, що у нашій провінції ми були змушені споживати те, що нам привезуть торгаші або прокрутять по радіо, а там крім комерції нічого не було.
Словом твою думку, про мою думку я вертів на одному цікавому місці.
Хлопче, мені дійсно набагато більше 18 років, і всі я провів в Шепетівці. Не треба мені розказувати що я пропустив, ти про це поняття не маєш. І я чудово знаю як ти був діджеєм і про твою подальшу кар'єру (або, як ти сам вважаєш, крутився в музичній сфері). І повір - я пишу це зовсім не тому що люто заздрю)))
Мій попередній допис не має ніякого відношення до моїх музичних смаків, "Блєстящіе" з'явились тоді коли я такою музикою вже не міг захоплюватись чисто розумово. Мова йшла про те, що ми тут говоримо про тільки що померлу людину. Якщо ти цього не зміг зрозуміти - вибач, але ти просто ідіот. Якщо зміг але пишеш щоб "держать марку" - це ще гірше. Я розумію, що в тебе зовсім інша шкала цінностей, але що є то є.
Хочеш банити - заради бога, але кому ти що цим доведеш? Що шабелькою махати вмієш?
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Ну не прям аж люто...так...трішечкиІ повір - я пишу це зовсім не тому що люто заздрю)))
Якщо би ти був уважний, то побачив би, щоперсонально Жанну Фріске я тут не ображав. Вона на відміну від тебе цілком усвідомлювала чим вона займається. Якби я не поважав її як особистість, то я би і тему не створював.Мова йшла про те, що ми тут говоримо про тільки що померлу людину.
Так що махай шаблюкою далі, ти не перший такий і не останній