Кохання
- Старик Хотабыч
-
- Платиновий учасник
-
Менш
Більше
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
03 лист. 2015 06:23 #103043
від Старик Хотабыч
Відповідь від Старик Хотабыч у темі кохання
Кидай його, в молоді роки запой це серйозно, далі буде ще гірше, тільки життя собі занепастиш, з алкашні толку не буде
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- НЕкремлебот
-
- Платиновий учасник
-
Менш
Більше
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
03 лист. 2015 10:32 - 03 лист. 2015 10:32 #103044
від НЕкремлебот
Відповідь від НЕкремлебот у темі кохання
Та кидати його, звичайно, якщо серйозно...
ЗІ: Дівчино, раз вже дійшлодо того щоб питати пораду в такому особистому ділі на форумі - ситуація дійсно критична. Покидайте його, все одно до того дійде, але в майбутньому (особливо якщо ви будете сім"єю, ще й дітьми) це буде набагато тяжче.
Наші поради можуть принести дуже багато користі, але ще довго буде осад на душі "я послухалась цих людей і кинула, а може все було б добре" та "ой, він вже зовсім спився, а от якби я була б поряд...".Dentist пише: Звісно зі сторони нам легко казати і поки ти сама не наступиш на граблі, наші поради несуть не багато користі.
ЗІ: Дівчино, раз вже дійшлодо того щоб питати пораду в такому особистому ділі на форумі - ситуація дійсно критична. Покидайте його, все одно до того дійде, але в майбутньому (особливо якщо ви будете сім"єю, ще й дітьми) це буде набагато тяжче.
Останнє редагування: 03 лист. 2015 10:32 ким НЕкремлебот.
- Алої3
-
- Платиновий учасник
-
Менш
Більше
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
03 лист. 2015 18:25 #103058
від Алої3
- Алої3
-
- Платиновий учасник
-
Менш
Більше
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
-
Автор теми
- Відвідувач
-
06 лист. 2015 20:57 #103139
від
Відповідь від у темі кохання
а тепер я вам розкажу чим це все скінчилося для мене. ми персварились остаточно. він сказав що таку пилку як я ще треба пошукати ( ну звісно, я ж казала хай не п"є, хай іде на роботу ), сказав щоб я знайшла собі другого лоха і довбала йому мозги. сказав шо не любить мене і шо є купа дівчат які за ним бігають, то чого він має бігати за мною? загалом, стільки гадостей наговорив ...... сказав шо женитись він не хоче, а нащо ж тоді звав??? чим думав? це ж такий серйозний крок! результа - сижу я і реву, не плачу, а реву, не знаю, де мені знайти втішення, що мені робити далі ( так як я звільнилася через нього і тепер ще й без роботи ) . сижу згадую як нам було колись добре, як він піклувався про мене. один раз в житті я відчувала себе потрібною, мені було так добре, я була на сьомому небі від щастя. а тепер я сижу і реву.......
- Anastasiya-Bulgakova-vkontakte
-
- Новачок
-
Менш
Більше
- Дописи: 3
- Подяка отримана: 0
22 лют. 2016 18:02 #105555
від Anastasiya-Bulgakova-vkontakte
Відповідь від Anastasiya-Bulgakova-vkontakte у темі кохання
Никогда никто на чужих ошибках не учится, к сожалению. кодировка поможет. реально это ненормально..может у него проблемы?
Час відкриття сторінки: 0.106 секунд