Що об'єднує та роз'єднує українців
- pavlok
- Автор теми
- Адміністратор
- Дописи: 228
- Подяка отримана: 74
Повну статтю з описом результатів можна прочитати тут
Загалом результати очікувані.
Проте цікаво дізнатись думку жителів Шепетівки. Можливо, хтось також брав участь в цьому дослідженні.
Що може роз’єднати і що може об’єднати Україну?
Перш за все треба думати про те, що може об'єднати і працювати над його розвитком. Мені сподобалась ініціатива Франківчан "Різдво у Карпатах" - люди з різних регіонів відкрили для себе цей мальовничий регіон. У нас розвиток бренду кульгає, думаю, що варто робити акцент на розвитку зеленого туризму та його популяризації. Якщо серед нас є люди задіяні в цій діяльності - діліться інформацією!
Існування програм, спрямованих на об’єднання України
Більшість населення (56%) про такі програми не знає. Я також не знаю. Поділіться, що можна віднести до цієї категорії
Зміни творить кожен з нас! ngokolo.blogspot.com/
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Та ну....чого б це?Ідентифікація
Думаю, що у нас розуміння та рівень ідентифікації себе з Україною дещо нижчий, ніж в тій же Славуті, інших західних регіонах, так як історично ми знаходимось на кордоні між радянською Україною та Україною у складі Польщі. Думаю, що подвійної культури немає, але з виокремленням та ідентифікацією однієї - це питання.
- Включити розум
- Новачок
- Дописи: 6
- Подяка отримана: 0
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Включити розум
- Новачок
А то зявився тут хтось і починає випитувати що і коли.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- pavlok
- Автор теми
- Адміністратор
- Дописи: 228
- Подяка отримана: 74
Але відчуття чи то патріотичності, чи інших рис не вистачає.
Зміни творить кожен з нас! ngokolo.blogspot.com/
- Відвідувач
Взагалі-то Ос задав Вам правильне питання. Просто цікаво, де могла бути людина, яка не в курсі того, що відбувається в нашій країні.Включити розум пише: Це правильно. Секрети міста потрібно комусь охороняти.
А то зявився тут хтось і починає випитувати що і коли.
ЗІ: А от те що в Шепетівці ніхто не посміхається і всі залякані - вибачте, брехня .
Знову ж таки, погоджусь з Ос-ом (аж самому дивно)))) : чого б це? По-перше, Славута знаходилась на такому самому кордоні, а по-друге, маже ніхто вже про це не знає, спитайте в людей на вулиці...Думаю, що у нас розуміння та рівень ідентифікації себе з Україною дещо нижчий, ніж в тій же Славуті, інших західних регіонах, так як історично ми знаходимось на кордоні між радянською Україною та Україною у складі Польщі. Думаю, що подвійної культури немає, але з виокремленням та ідентифікацією однієї - це питання.
Хочу трохи розвинути цей пункт: про ідентифікацію з якою Україною йде мова? З Українською РСР, коли наші землі дійсно приєднувались від різних країн? Чи з нинішньою державою Україною, до якої ці територіальні заморотки не мають ніякого відношення?
Так вже склалося, що Україна межує з багатьма країнами. І на прикордонні області вплив сусідів є і буде. Чи правильно говорити, що вони не ідентифікують себе з Україною? І що значить "подвійна культура"? Культура одна, а те що вона розвинулась під вплливом багатьох чинників, різних в різних регіонах - це нормально, ми ж все-таки не сама маленька держава в Європі, інакше було б дивно. Не відокремлювати культуру треба, а національні корені в ній зберігати.
Блін, щось я якось незрозуміло сказав((((
- Відвідувач
- Включити розум
- Новачок
А питання можливо варто розширити. Що і ХТО об'єднує та роз'єднує українців...