Реанімація аккумуляторів
- odin
- Автор теми
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
- odin
- Автор теми
- Адміністратор
- jaruto
- Платиновий учасник
- odin
- Автор теми
- Адміністратор
а) в мене немає "источника питания с плавной регулировкой напряжения"б) "R = U / I (Ом)... -- в мене в школі з фізики, в тій частині де йшлося про електрику - була суцільна жопа. так і до сьогоднішнього дня залишилось.в) і дальше в тому ж самому стиліДля этого необходимо иметь в наличии следующее: - источник питания с плавной регулировкой напряжения, индикаторами силы тока и напряжения (можно также воспользоваться отдельными вольтметром и амперметром); - подготовленные для зарядки аккумуляторные элементы; - нагрузку - реостат или лампочку, сопротивление которых необходимо подобрать исходя из формулы:R = U / I (Ом), где U - номинальное напряжение батареи (, I - необходимая сила тока (A), которая берется из расчета I = 0.4 С(бат).
- jaruto
- Платиновий учасник
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
[FONT="]5-51-65 - покликати Валєру[/FONT]odin;68689 пише: Хто знає, як реанімувати аккумулятори?
Не бійся!
- odin
- Автор теми
- Адміністратор
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
А що відповіли?:ag:odin;68715 пише: це бува не ти?
Не бійся!
- Boogor
- Елітний учасник
- Дописи: 187
- Подяка отримана: 19
Раніше це називали тренувати аккумулятор. Зробити можеш і без розрахунків. Заряди в зарядному, розряди лампочкою і так кілька раз.Якщо на хазяйстві багато всяких акумів то краще купити таке: a123.com.ua/index.php?page=shop.product_...virtuemart&Itemid=53 тренує, заряджає, відображае багато інфи про акуми.odin;68701 пише: хм. якось не додумався в гугл глянути.насправді я майже знаю що робити (теоретично), але не знаю як.Алгоритм описано тут а) в мене немає "источника питания с плавной регулировкой напряжения"б) "R = U / I (Ом)... -- в мене в школі з фізики, в тій частині де йшлося про електрику - була суцільна жопа. так і до сьогоднішнього дня залишилось.в) і дальше в тому ж самому стилі
Я руський би виучіл тіко за то, шо нада допитувать плєнних.