-
Форум
-
Hi-Tech
-
Компютерні ігри
-
WoW
WoW
Менш
Більше
-
Дописи: 7
-
Подяка отримана: 0
-
-
20 жовт. 2008 10:04 #32965
від bigsinner
ыыы, чуваки жжоте, про Л2 особенно...Шпилю ВоВ на 3х серваках1. Киевский wow.wnet.ua, гильдия "Protection of Light" Прист НЭ 63"Elsinnor", Шам Дриней 27 (для бг)"Sinra".2. Днепровский wow.alkar.net, гильдия "Leage of Protector", Дварф Прист 70 "Konoval".3. Албанский wow-trance.net, НЭ Прист 70 "Goodsinner" (на серваке полная халява, А4 за просто так, сразу 70 лвл)Если чё, пишите ПМ в игре, чем смогу - помогу.Принесём в Шепетовку ВоВ!!!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Менш
Більше
-
Дописи: 85
-
-
-
-
22 жовт. 2008 23:45 #33084
від Saimon
ЕЕеЕЕ! Вже напригався з серва на серв!буду на одному шпілить!
Хто ти такий без РІДНОЇ МОВИ !!!
Менш
Більше
-
Дописи: 5
-
-
-
-
27 жовт. 2008 16:36 #33337
від makerart
От мені цікаво чи грав хтось не на Мангосі? Внет - виключення Але нефонтан всерівно.Тут
wow.rpg-club.com
якісний серв
Підримка і т.п. Але тільки через декілька неділь стартує.Інші меня якось "дивують" - найпростіше придумав слово, для того щоб виразити.. ))Дисконекти, откати і т.п. - неможливо грати. Внет ні але там і досі 2.4.2 і думаю далі здвиг буде дуже не скоро. Також спелів багато непрацює, особливо пасивних.А ще граю тільки на х1. - томущо прагну отримати від ігри не тільки фан, а й справжне задоволення від збалансованого РП. З вищими рейтами баланс порушуеться,.. і пох в якийбік, то вже не те.
Владение русской орфографией- как мастерство кун-фу. Настоящие мастера используют ее только в крайнем случае. -- Очень хочется...
Менш
Більше
-
Дописи: 7
-
-
-
29 жовт. 2008 14:29 #33380
від bigsinner
<div class='quotetop'>(MakerArt @ 27.10.2008, 16:36) [snapback]51343[/snapback]</div>
От мені цікаво чи грав хтось не на Мангосі? Внет - виключення Але нефонтан всерівно.Тут
wow.rpg-club.com
якісний серв Підримка і т.п. Але тільки через декілька неділь стартує.Інші меня якось "дивують" - найпростіше придумав слово, для того щоб виразити.. ))Дисконекти, откати і т.п. - неможливо грати. Внет ні але там і досі 2.4.2 і думаю далі здвиг буде дуже не скоро. Також спелів багато непрацює, особливо пасивних.А ще граю тільки на х1. - томущо прагну отримати від ігри не тільки фан, а й справжне задоволення від збалансованого РП. З вищими рейтами баланс порушуеться,.. і пох в якийбік, то вже не те.[/b]
Та поддерживаю, Мангос достал, Внет просто родной со всеми своими лагами, багами и т.д.И кстати, на Внете не 2.4.2 а 2.3.3))
Менш
Більше
-
Дописи: 2927
-
Подяка отримана: 514
-
-
-
-
04 квіт. 2009 12:01 #37390
від Dentist
кто играет на каких серваках?...если играете...могу рассказать несколько дюпов
все они работают(но не везде) реально уже можно такое хаха делать что ппц))
Менш
Більше
-
Дописи: 8
-
-
-
10 квіт. 2009 16:08 #37609
від Mefisto
Я играю на харьковском серве Мерлин
www.merlin.org.ua
с рейтами х1. Самый на мой взгляд норм настроенный сервак ВоВ 3.0.9. Я там Прист 67 лвл, если кто будет там играть - пишите в ПМ Mefistofelus, помогу чем смогу)
Мой мир разрушен... какая жалость...но огорчаюсь я лишь малость!Настало время построить новый,в котором щаслив буду снова...
Менш
Більше
-
Дописи: 85
-
-
-
-
21 квіт. 2009 21:58 #38121
від Saimon
Ку! народ хто знає на вов скейпі 3.0.9 є! раніше грав там же на 2.0.4 !!! класно було! Зараз неможу знайти норма серв!
Додано о 21:58
Попереднє повідомлення було написане в 21:56
Останнє на чому зупинився
darkwow.game-host.org
!!! Вроді норм рейти х50 квести х100!!! Velyr пріс!!! Хочу спробувати на шадов прокачати!
Хто ти такий без РІДНОЇ МОВИ !!!
Менш
Більше
-
Дописи: 2927
-
Подяка отримана: 514
-
-
-
-
-
ROLLA
-
-
Молодший учасник
-
-
Не согласен!
Менш
Більше
-
Дописи: 24
-
Подяка отримана: 1
-
-
-
-
-
25 черв. 2009 12:01 #40692
від ROLLA
Играю на оффе )
Не ищи злого умысла там, где все объяснимо глупостью.
Менш
Більше
-
Дописи: 5
-
-
-
12 лип. 2009 16:26 #41194
від Pokki
народ интересно у нас ктото играет в wow или нет а если да то где можно было бы сходку сделать
-
Форум
-
Hi-Tech
-
Компютерні ігри
-
WoW
Час відкриття сторінки: 0.162 секунд