Господи боже мій, ну от що ви їм зробите якщо вони вам скажуть це у вічі? Бити почнете? Ну, спробуйте...Роман пише: Легко судити людину сидячі за комп'ютером.... А ви попробуйте їм це все сказати в очі при зустрічі...
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
1. як ти мені пишеш на ти, то я маю звертатись на ви? нічого не переплутав?ОстровськийХАМ пише: Дантистика хватило на одне повідомлення щоб звернутися до людини на "ви" А далі виховання взяло своє. Хамовитість не сховаєш((( Спешин для нього,про даний форум реклама гудить по просторах нету!!! І мені в зовсім не було труднощів почати читати. Якщо дійде це буде перший крок до виздоровлення
А гроші вже сьогодні заніс, це так щоб знав. Нарешті бачу є охочі набити тобі пику!! Я знав що є ще нормальні люди. Чекаю історії який ти герой і що не по боявся і зустрівся з людьми, та й сказав що ти думаєш про все. Херою вперед!!!
от ти реально думаєш, я побачу оцю вашу банку хелікса і всрусь?))) от злякаюсь і все буду плакати і таке інше?))) тобі самому не смішно, що ти говориш?Роман пише: От читаю я що пише Островський, симбіоз, дентіст....ви такі собі королі...усе має бути так як ви собі думаєте а якщо ні то ви відразу поливаєте брудом і стєбаєтесь..... Цікаво булоб на вас подивитися в реальному житті.... Щось мені підказує що ви б одразу "повсиралися".... Легко судити людину сидячі за комп'ютером.... А ви попробуйте їм це все сказати в очі при зустрічі...
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua