Байдужість лікарів! Силіцея
- max
- Автор теми
- Новачок
- Дописи: 4
- Подяка отримана: 1
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- НАТАЛІ2015
- Новачок
- Подяка отримана: 0
- НАТАЛІ2015
- Новачок
- Ineta
- Новачок
- Дописи: 1
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
Побажання здоров'я з уст лікаря звучить як прокляття, тим більше, що воно доповнюється побажанням "фінансових успіхів, які... дозволять лікуватися". Отже, нам бажають: 1) здоров'я і 2) лікуватися (тобто фінансових успіхів не нам, а собі). Тепер зрозуміло, чому лікарів називають "врачами" (брехунами)...))))).Сіліцея пише: Шановні друзі,недруги,лопаючі від заздрощів, нерооби, всі, хто зробив гарний піар! Дякую за увагу до моєї персони, але, як не дивно, багатьох впізнала, незважаючи на псевдо, маски та інше. Юра, а в побуті Владислав,який закинув цю тему, хоче перевірити когось на професійну придатність, нагодувавши дитину-алергіка горіхами і викликавши у дитини алергічне реакцію, яка супроводжувалась набряком обличчя та спазмом в бронхах, людина, яка з великою напругою може скласти в купу речення при цьому, як зазначив один дописувач, школу не закінчив, може винуватити всіх і вся. Бажаю всім здоров`я ,фінансових успіхів,які дозволять Вам лікуватися де Ви собі бажаєте, вітаю з наступаючими святами і прошу, стало дуже багато хворих, завдяки Вашій рекламі, не справляємося, можете свій пил трохи пригасити, бо приходиться продовжувати робочий день. З повагою лікар І.П.Понятовська.
"Хворійте на здоров'я, панове!"
- Marinamr
- Новачок
- Дописи: 1
- Відвідувач
Нашим людям не вгодиш. Чи платна, чи безкоштовна лікарня. Усюди знайдуться погані лікарі, чи обслуговування.
Одне за "Сіліцею" скажу,що хай зроблять наступні прийоми( після першого) хоч би на половину дешевше. Не кожен може заплатити за два, три прийоми до лікаря по 170 грн.
- myron
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
- myron
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144