УВАГА! Шахраї які представляються ПРИВАТБАНКОМ!
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
При переході по ссилці відкривається сторінка начебто приватбанку.
І просять ввести телефон,пароль та що мене насторожило - ПІН код
ЯКЩО ВАМ ПРИЙШОВ ТАКИЙ ЖЕ ЛИСТ - НІ В ЯКОМУ РАЗІ НЕ ВВОДЬТЕ СВОЇ ДАНІ.
ЦЕ ШАХРАЇ!!!
Я дзвонила у Приватбанк,там мені повідомили що вони таких листів не шлють!!!
mail.kablonet.com.tr/x.privat24.ua/ ось ссика де просять ввести дані :lol:
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- vasyok
- Учасник-експерт
- Дописи: 101
- Подяка отримана: 56
- Правда Матка
- Старший учасник
- Дописи: 67
- Подяка отримана: 41
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
Правда Матка пише: Можна подумати, що сам ПриватБанк із Коломойським на чолі не шахраї. Ой, я Вас умоляю...
До чого тут це ???? У нас в країні багато шахраїв , але ця інформація предназначена не для того щоб розмірковувати хто шахрай а хто ні , а для того щоб не попастися на їх вудочку і не втратити свої гроші.
- Правда Матка
- Старший учасник
kredit пише:
Правда Матка пише: Можна подумати, що сам ПриватБанк із Коломойським на чолі не шахраї. Ой, я Вас умоляю...
До чого тут це ???? У нас в країні багато шахраїв , але ця інформація предназначена не для того щоб розмірковувати хто шахрай а хто ні , а для того щоб не попастися на їх вудочку і не втратити свої гроші.
Я з приватом вже кілька років як розірвав усі зв’язки, бо вони кожному нав’язують свою кредитку, деруть гроші за "обслуговування" картки, якою ти не користуєшся, а головне - у їхніх банкоматах українська мова аж третя у переліку тих, які можна обрати. Чому смердючий Коломойський, за мої ж гроші, у моїй країні ставить мене у положення людини третього сорту?...
- Lego
- Платиновий учасник
Суть работы у них такая... деньги зарабатывать. Кто-то больше, кто-то меньше...
Тебя же с ружьем в банк не загоняют, чего возмущаться? И бумаги госсайма как в СССР не заставляют покупать.
Помнится как-то мне зарплатную карту выдали банка, который за каждый писк деньги сдирал.
И все потому, что основные расчетные счета компании были в этом банке.
Но ничего, написал в бухгалтерии заявление на отказ от карты и получал деньги в кассе.
А вот если все-таки держишь карту и пользуешься интернет-банком, то будь бдителен, ибо жуликов сейчас масса. И способов выудить деньги тоже.
Собственно об этом и тема. А не о том, какой Коломойський засранец.
Все они "заслуженные" мастера.
- Правда Матка
- Старший учасник
- Lego
- Платиновий учасник
И как раньше без карточек то получали?)))
Но могут упираться до последнего. Ибо возможно откат за это получен. Или ЦУ свыше.
Тем не менее можно вполне законно от этого отказаться. Другое дело, что можно попасть в черный список начальства.
У моих родителей на работе представители банка как-то выдали номер: сказали, что если все работники будут получать ЗП на карточки банка, то начальник получит золотую карту) Прямо и понятно)
- vasyok
- Учасник-експерт
- Дописи: 101
- Подяка отримана: 56
З Привату знаю багатьох працівників, і там як і скрізь є і нормальні люди, а є .......... Декого звільнили і як вони сказали потім умови роботи там зовсім не нормальні і тих хто не хоче "втюхувати" продуктів в кінці кінців звільняють.Правда Матка пише: а ті собаки, крім зарплатної, ще й кредитку пхали. ...
P.S Сам бачив як працівники ПриватБанку в магазині "Корвет" після 20.00 закривали двері і матами крили всі програми і всіх програмістів.
- Відвідувач