Заправки города Шепетовка
- Vent
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
- Vent
- Автор теми
- Платиновий учасник
уточню там два 95-ых бензина один просто "95" а другой "95 ЕВРО" вот все и понимают что первый то бадяга а второй нормуль. Я только вторым и заправлялся всегда, а щас он какойто что может хуже чем обычный. Незнаю поэтому спрашую. Кто владеет инфой скажите.А мне по личному опыту нравится "95 ЭКТО" на Лукойле но туда ехать 10 км мне и он значительно дороже даже с моей карточкой скидки 0,15 грн на кажном литре.LuK;69531 пише: на скільки я чула,95 бензину в україні нема.а те шо продають - бадяжна фігня,яку називають 95 бензином.вечером розпитаю більше та відпишусь.але раджу ним більше не заправлятись.
- LuK
- Адміністратор
- Lego
- Платиновий учасник
Аналогичное говорят и про местный 95-й бензин на заправках у нас.Исключение составляют лишь фирменные заправки Лукойл, ТНК, Роснефть... и то, не всегда.LuK;69533 пише: 95 бензину в україну не завозиться взагалі!!! Завозиться 92,і вже тут його бадяжать присадками,щоб підвищити октанове число.Якщо присадки рідкі - то нормально,а якщо у вигляді порошку - то погано. Насліки - сам бачиш... Заправляйтесь 92!
- praporschik
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Лукойлівська заправка під Кам'янкою - за 6 км від Шепетівки. Але кращого 95-го бензину, ніж на заправках Воґ, я не зустрічав (він у них румунський). У нас їх чомусь нема. Коли їду в далеку дорогу, права нога звикає до положення педалі газу для крейсерської швидкості, а за 75 км від Шепетівки заправка Воґ. Заправляю і машина ніби набуває крил - нога в тому ж положенні, а швидкість на 20 км/год вища. Я не перебільшую.Vent;69532 пише: уточню там два 95-ых бензина один просто "95" а другой "95 ЕВРО" вот все и понимают что первый то бадяга а второй нормуль. Я только вторым и заправлялся всегда, а щас он какойто что может хуже чем обычный. Незнаю поэтому спрашую. Кто владеет инфой скажите.А мне по личному опыту нравится "95 ЭКТО" на Лукойле но туда ехать 10 км мне и он значительно дороже даже с моей карточкой скидки 0,15 грн на кажном литре.
Не бійся!
- Vent
- Автор теми
- Платиновий учасник
Алоис друже привези мені каністерку того чудо бензину, Я ж далі міста не ізжу. Хочу дуже його спробувати вже пару раз таке чув.Alois;69538 пише: Лукойлівська заправка під Кам'янкою - за 6 км від Шепетівки. Але кращого 95-го бензину, ніж на заправках Воґ, я не зустрічав (він у них румунський). У нас їх чомусь нема. Коли їду в далеку дорогу, права нога звикає до положення педалі газу для крейсерської швидкості, а за 75 км від Шепетівки заправка Воґ. Заправляю і машина ніби набуває крил - нога в тому ж положенні, а швидкість на 20 км/год вища. Я не перебільшую.
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Ти мені бичків не привіз і я на тебе затаїв ґлубокую обіду, тому не привезу.:ag: Хоча, в принципі реально. Сдєлаєм...Vent;69539 пише: Алоис друже привези мені каністерку того чудо бензину, Я ж далі міста не ізжу. Хочу дуже його спробувати вже пару раз таке чув.
Не бійся!
- colos07
- Молодший учасник
- Дописи: 27
- Подяка отримана: 0