Вода
- makar75
- Автор теми
- Елітний учасник
- Дописи: 226
- Подяка отримана: 8
Щось мені здається,що в моїх трубах дуже велика доза,бо раніше коли хлорували воду,я не помічав.Хлор у великих дозах є шкідливим для організму людини
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
- LuK
- Адміністратор
- Lego
- Платиновий учасник
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- Symbioz
- Платиновий учасник
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
Це десь біля Ленківців?Symbioz;65930 пише: Я особисто, їзжу по воду на те місце про яке написав Lego. Це свердловини ТОВ "Аква-Стандарт". Вже більше 3-х років накипу в чайнику - не має. За раз нибараю 120-140 л. на три тижні приготування їжі - вистачає повінстю. Вода дійсно - на халяву, там краник виведений ззовін цеху, а іноді можна й в цеху через УФ-фільтр набрати. Та й мінералочку "Поляна подільська" можна дешевше прикупити.Координати 50.007471,27.049749 (GoogleMaps).Ця вода стоїть 3 тижні і не втрачає свої властивості, а Красносільська через декілька днів при кип'ятінні мутніє.
- Symbioz
- Платиновий учасник
Так, за Ленківцями. На грицівському перехресті - праворуч, потім другий поворот праворуч (приблизно через 2 км. від грицівського).T-S;65979 пише: Це десь біля Ленківців?
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Vent
- Платиновий учасник
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
Я воду с крана не пью уже много лет, примерно с начала века. Употрелял воду исключительнос фильтров типа "барьер" только немецкого производства BRITA но в итоге оказалось недешовым удовольствием, медленно фильтруется и малый ресурс, а также продаються только Киев и иногда Хмельницкий.Последние пару лет покупаю бутилированную НЕГАЗОВАННУЮ ВОДУ. Начинал с Моршинской, она самая лучшая но и самая дорогая, по средствам перешел на "Добра Вода" 6 л. примерно 8-9 грн., в основном её, но иногда меняю воду по совету врачей на другую марку.LuK;65914 пише: Хто яку воду вживає? Бо з крана - непридатна до вживання.Купую мінеральну ( Острожську),але газована - теж не вихід.Хочу перейти на іншу.Порадьте щось