Де в Шепетівці є тканьові магазини?
- Andryuha941
- Автор теми
- Старший учасник
- Дописи: 77
- Подяка отримана: 7
Да да....я якраз в началі літа дєла із поясної тісьми, на базарі біля свого дома продавалось вот і купив....але вони вже розтянулись і мені вабщето нада, шоб продавати лямки, я зробив на заказ їх з одного матєріала в Престижі дивився, но там нада в двоє брати шоб толщина хароша була.... вже продав сьодні за 30грн:T-S;60496 пише: Це тобі тканина для такого потрібна:
Додано о 00:33
Попереднє повідомлення було написане в 00:32
Спасіба, подивлюся :df::df:Zelya;60505 пише: На базарі недалеко нижнього входу (навпроти палатки з пресою) мужик торгує всякими снастями, удочками і т. д., я в нього в неділю купляв стропу шириною 25 мм по 3 грн за метр, якість суперова, правда лишився лише зелений колір, а в господарчому магазині (на базарі) є теж великий вибір, правда трохи іншої якості
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Andryuha941
- Автор теми
- Старший учасник
- Zelya
- Елітний учасник
- Дописи: 232
- Подяка отримана: 2
Вертолеты - души погибших танков!
- Andryuha941
- Автор теми
- Старший учасник
:ac:А де іменно це???Zelya;60545 пише: Я сьогодні був на базарі в господарчих товарах і бачив там таку ленту, по 4 грн., плотна, не розтягується, подивись краще
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
А ти що безкозирку хочеш собі пошити, чи підтяжки?Andryuha941;60465 пише: Де є магазини в ншому місті, де продається тканина таких типів:
Бажано таких кольорів:
Не бійся!
- Andryuha941
- Автор теми
- Старший учасник
Ти не бачиш шо це?Це лямки!Тыпа пыдтяжки:ag:Тыльки якы не тянутьсяAlois;60556 пише: А ти що безкозирку хочеш собі пошити, чи підтяжки?
- Zelya
- Елітний учасник
- Дописи: 232
- Подяка отримана: 2
Магазин називається "господарчі товари" , він знаходиться між палатками з запчастями до авто, там зліва від нього магазин фараон.Andryuha941;60554 пише: :ac:А де іменно це???
Вертолеты - души погибших танков!
- Andryuha941
- Автор теми
- Старший учасник
Схожу :df:Zelya;60579 пише: Магазин називається "господарчі товари" , він знаходиться між палатками з запчастями до авто, там зліва від нього магазин фараон.