Гриби
- ТРПКСН-941-А
- Елітний учасник
- Дописи: 261
- Подяка отримана: 40
В этих ваших Европах, товарищ демократ, грибы - не едят. За исключением шампиньонов.Alois пише:
LuK пише: то все жадність
ледь з лісу доперла ті торби
до речі ,з курочок дуже смачна відбивна виходить,відварила,відбила молоточком,в кляр (мука+яйце+молоко чи пиво) і на пательню.
а ножки висушила,смачна грибна заправка в суп виходить.
В Європі курочки вважаються делікатесом.
Родственник - живет в Ницце, поцчему и заявляю про грибы со всей атвеццтвенностью.
Кстате, не забудь клацнуть на минус против моей репутацеи
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
ТРПКСН-941-А пише:
В этих ваших Европах, товарищ демократ, грибы - не едят. За исключением шампиньонов.Alois пише:
LuK пише: то все жадність
ледь з лісу доперла ті торби
до речі ,з курочок дуже смачна відбивна виходить,відварила,відбила молоточком,в кляр (мука+яйце+молоко чи пиво) і на пательню.
а ножки висушила,смачна грибна заправка в суп виходить.
В Європі курочки вважаються делікатесом.
Родственник - живет в Ницце, поцчему и заявляю про грибы со всей атвеццтвенностью.
Кстате, не забудь клацнуть на минус против моей репутацеи
Гриб-зо́нтик[1] (Макролепіо́та) (лат. Macrolepiota) — рід грибів родини Агарикових (Agaricaceae).
Найбільш відомі види їстівні, деякі вважаються делікатесними.
uk.wikipedia.org/wiki/Macrolepiota
Сподіваюсь, що ти більше не будеш мене обзивати ні демократом, ні товаріщєм, бо я не є ні одним, ні іншим.
Не бійся!
- Alois
- Платиновий учасник
- ТРПКСН-941-А
- Елітний учасник
- Дописи: 261
- Подяка отримана: 40
Не верюAlois пише: Сподіваюсь, що ти більше не будеш мене обзивати ні демократом, ні товаріщєм, бо я не є ні одним, ні іншим.
Не верю, чтоб тебя (человека, исповедующего прозападную философию, жёлчно ненавидящего все русское и охаивающего последними словами своих оппонентов) так зацепили эти два слова...
И свой последний пост ты на
- Alois
- Платиновий учасник
ТРПКСН-941-А пише:
Не верюAlois пише: Сподіваюсь, що ти більше не будеш мене обзивати ні демократом, ні товаріщєм, бо я не є ні одним, ні іншим.
Не верю, чтоб тебя (человека, исповедующего прозападную философию, жёлчно ненавидящего все русское и охаивающего последними словами своих оппонентов) так зацепили эти два слова...
И свой последний пост ты нарусскомнелюбимом тобой языке написал. Что-то с тобой не так, не похож ты на себя
То була цитата на мові, зрозумілій навіть найтупішим, тому дивно, що ти цього не зрозумів. Первне, молдавське коріння таки дається в знаки...
Не бійся!
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
- Alois
- Платиновий учасник
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
- admin
- Адміністратор
- Alois
- Платиновий учасник