Відпочинок в Міжводному
- Vent
- Платиновий учасник
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Тре було з Міжводного зразу в Катюжанку повернути - там кажуть монах класно "кодірує"...Vent;69458 пише: Один раз за все время пошел Я сам и пропал в ночь! И скажу Я самые яркие впечатления были! И душевно отдохнул супер тогда и нажрался алкоголя как ребёнку вагон сладкого спирту. Почаще такие отрывы надо делать!
Не бійся!
- Vent
- Платиновий учасник
Я себя контролирую вроде как. Туда едут те у кого это уже проблема, знаю одного такого так ему помогло.Alois;69459 пише: Тре було з Міжводного зразу в Катюжанку повернути - там кажуть монах класно "кодірує"...
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
Абсолютно этого не понимаю, с одинаковыми правами ты так же можешь заявлять "принеси-подай"И отвечать взаимностью той же монетой, что отвечают тебеLuK;69372 пише: з чоловіками теж їздити нецікаво)))не відпочинок а принеси-подай...
- Alois
- Платиновий учасник
Не втручайся у внутрішні справи сім'ї. Ти що москаль?...GoBLin;69467 пише: Абсолютно этого не понимаю, с одинаковыми правами ты так же можешь заявлять "принеси-подай"И отвечать взаимностью той же монетой, что отвечают тебе
Не бійся!
- Vent
- Платиновий учасник
Бичкі холєрні! сам після того Як хтось сказав (вродє Ти) то не їв їх там навіть задарма.Alois;69540 пише: Ти мені бичків не привіз і я на тебе затаїв ґлубокую обіду, тому не привезу.:ag: Хоча, в принципі реально. Сдєлаєм...
- Alois
- Платиновий учасник
Санпросвєтработа нах...:ag:Vent;69541 пише: Бичкі холєрні! сам після того Як хтось сказав (вродє Ти) то не їв їх там навіть задарма.
Не бійся!