ЖЕК
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Bipyc
- Новачок
- Дописи: 4
- Подяка отримана: 0
Ого!!! Ще й таке буває!!! :ai:LuK;54639 пише: скоріше буде самому це зробити.але......можливі наслідки )))) shepetivka.km.ua/forum/showthread.php?t=...EC%E0%E9%F1%F2%F0%E8
Додано о 23:32
Попереднє повідомлення було написане в 23:28
Думаю,що так і довелеться робити :ac:Хоча раптом якийсь новий мер вирішить допомогти:ag:А-уууу,кандидатииии!! :bi:,хто там обіцяє криші ремонтувати?? :ag:
- BeterOk
- Елітний учасник
Ремонт дахів, здається чи то до 5%, чи то 10% від загальної площі даху, відноситься до поточного ремонту, тому за договором це прямий обов'язок КП Житлосервіс.Краще звернутися до них з письмовою заявою (копію залишити собі з № вхідного листа і датою отримання), хоча результат скоріш за все буде нульовий, але все одно. А потім можна вимагати відшкодування цих витрат, чи зарахування їх як плати за обслуговування...Bipyc;54638 пише: Не знаю як там з прибиранням,але з приходом осені в мене почала текти криша(я живу на п'ятому поверсі), і ніхто нічого не хоче робити...,кажуть щоб дав їм свій рубероїд,то вони тоді перекриють мені кришу :bh:
не всяк шагающий идет, не всяк стоящий неподвижен.
Где ты? - Здесь.Какое время? - Сейчас.Кто ты? - Этот момент.
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
пряме)))і то тимчасово ...здається скоро його не буде,а на заміну йому створять ОСББmotorhead;62981 пише: А ЖЭК быстренько объявы расклеил,мол гасите задолженность т. к. оборудование бабла стоит-мудачье,а пенсионэры,исправные плательщики,фигачат пешкодрала.Какое отношение имеет ЖЭК до лифтового хозяйства?
- makar75
- Елітний учасник
- Дописи: 226
- Подяка отримана: 8
- admin
- Адміністратор
- makar75
- Елітний учасник
- Дописи: 226
- Подяка отримана: 8
- T-S
- Платиновий учасник