Про лохотрон мене менш всього цікавить, ціна спосіб оплати доставка поштою чи через "нічний експрес" наприклад і тд.Ось що найшов один з відгуків:Знаю по собі, що перед купівлею шукав відгуки про інтернет-магазин. Тож, не вважайте за рекламу, але купляв у «Розетці» і, впринципі, задоволений ним. Хоча є й маленький осад: у відгуках до мого товару один з покупців сказав, що його ноутбук скриготить при великому навантаженні. Я при замовленні попросив продавців, щоб перед відправкою вони перевірили ноутбук на наявність цього скреготу, оскільки він працюватиме в одній кімнаті з маленькою дитиною (ну, звісно, ніяка маленька дитина не передбачається, сказав щоб вони не махнули рукою, мовляв «той скрегіт не заважає»), проте після купівлі виявив, що ноутбук навіть не розпаковували (про це свідчили «нерозривні» наклейки від HP) і, відповідно, не вмикали.Сама процедура купівлі і доставки така: Ви замовляєте товар на сайті (в такому випадку через декілька хвилин на Ваш контактний телефон перетелефонують з інтернет-магазину і уточнять всі деталі) або у чаті магазину (тоді всі деталі там і уточнюються). Там, де замовляв я, товар доставлять Вам вже на наступний день (якщо Ви подали замовлення до 16 години) або через день. В обласні центри (крім кількох великих) доставка здійснюється через службу автоперевезень («Автолюкс», «Нічний експрес», «Євроекспрес» чи будь-яку іншу). У день доставки Вам зателефонують з Інтернет-магазину і повідомлять номер декларації. Потім Вам потрібно взяти свій паспорт, цей номер декларації і поїхати на склад фірми, яка привезла Вам товар (мені назву повідомили по телефону, а адресу довелось шукати самому в Інтернеті). Як правило, ці склади розміщені далеко не в центрі, тож, можливо, Вам доведеться замовити таксі (щоб не стукнути покупку десь у громадському транспорті). У мому випадку, доставку здійснював «Нічний експрес», його офіс у Тернополі знаходить на Бродівській, 44 (хто не знає, це біля будівельного гіпермаркету «АРС», на «Старій Ватрі»). Після того, як зійдете на зупинці «АРС», проходьте у непримітну фірточку і склад Ви побачите відразу.Ну і кілька порад для тих, хто ще не наважувався купляти в Інтернеті. По-перше, не варто думати що це обов’язково лохотрон і Ви залишитесь і без грошей, і без покупки. На мою думку, ризик придбати неякісну річ у більш-менш відомому інтернет-магазині рівно такий самий, як і у звичайному магазині. Просто, теоретично, більше проблем буде з поверненням товару, адже доведеться (не дай Бог, звісно) відправляти його до Києва. По-друге, якщо остаточно не впевнені, яку модель хочете придбати, йдіть на сайт HotLine.UA, на якому діє ледь не ідеальна система підбору за Вашими параметрами. По-третє, не женіться за ціною. Якщо у маловідомому магазині ціна менша ніж у вже відомому на ринку, я б радив купляти у магазині, який має репутацію; краще ж переплатити за покупку, ніж зовсім не отримати її, чи не так? І по-четверте, перегляньте всі сторінки інтернет-магазину, які можуть Вас стосуватись. У «Розетці» те, що WebMoney приймають за курсом 1,06 було непомітно вказано лише у розділі «FAQ».Цей запис створений вже на ноутбуці. Велике дякую Hewlett-Packard (хто не знав, саме так розшифровується HP) за якісну і зручну клавіатуру