Ваше мнение о...
- KadrII
- Молодший учасник
18 квіт. 2008 19:25 #22559
від KadrII
Когда все люди пойдут топится.......я пойду застрелюсьКраткая характеристика: Пю, курю,ругаюсь матом.....но в душе я белый и пуфыстый
Відповідь від KadrII у темі Ваше мнение о...
Флудерок. 3 года в Л2 ето вам не мелоч по карманам......ето покруче зоны. Щас сидит в колонии легкого режима НВК №3 Пишет вам с телефона. Говрит так же как и пишет....прикольно с юмором и быстрооооо. Резкий как удар серпом по яйцахЗ.Ы. Рыцарь граненого бокала
Когда все люди пойдут топится.......я пойду застрелюсьКраткая характеристика: Пю, курю,ругаюсь матом.....но в душе я белый и пуфыстый
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Ілонка
- Елітний учасник
18 квіт. 2008 22:11 #22565
від Ілонка
Коктейль с листьями мяты - мохито.А коктейль с листьями конопли - хихито. :da:Хорошие девочки спят в пижаме, плохие-голыми, умные- по ситуации...
Відповідь від Ілонка у темі Ваше мнение о...
І в житті, напевно, такий кадр)))
Коктейль с листьями мяты - мохито.А коктейль с листьями конопли - хихито. :da:Хорошие девочки спят в пижаме, плохие-голыми, умные- по ситуации...
- ~REFLEXA~
- Елітний учасник
18 квіт. 2008 22:15 #22568
від ~REFLEXA~
Відповідь від ~REFLEXA~ у темі Ваше мнение о...
елітна дівчина Шепетівки
- Ілонка
- Елітний учасник
18 квіт. 2008 22:24 #22570
від Ілонка
Сексі-дівчина "Шепетівка - Київ")))
- AxeL-V
- Елітний учасник
18 квіт. 2008 22:43 #22572
від AxeL-V
Діагноз - меломанія!!!!!!!Интуиция - это способность головы чувствовать задницей. мій фото архів
Відповідь від AxeL-V у темі Ваше мнение о...
новий авік, цю я чот не впізнаю ))))
Діагноз - меломанія!!!!!!!Интуиция - это способность головы чувствовать задницей. мій фото архів
- Shadow
- Учасник-експерт
18 квіт. 2008 22:49 #22574
від Shadow
..."В чому полягає суть місцевого андерграунду?" - кожного вечора вертаючись додому, запитував запитував я в самого себе і не знаходив відповіді...
Відповідь від Shadow у темі Ваше мнение о...
Вітя, дуже енергійна людина. Особливо коли відіграе на паті та цибае на дансполі привітливо посміхаючись оточуючим.
..."В чому полягає суть місцевого андерграунду?" - кожного вечора вертаючись додому, запитував запитував я в самого себе і не знаходив відповіді...
- Ілонка
- Елітний учасник
18 квіт. 2008 22:54 #22576
від Ілонка
Пише дуже класні та смислові вірші....аж сльози біжать ручьем...
- Маша
- Учасник-експерт
18 квіт. 2008 23:25 #22581
від Маша
Если не любил - значит и не жил, и не дышал!Мужчина и женщина - вечное сражение. Любовь длится, пока нет победителя, пока один не высказался...
Відповідь від Маша у темі Ваше мнение о...
Татуха класна на авіку, шось такої в тебе не бачила... Давай роби!!!
Если не любил - значит и не жил, и не дышал!Мужчина и женщина - вечное сражение. Любовь длится, пока нет победителя, пока один не высказался...
- Nastynya
- Платиновий учасник
19 квіт. 2008 09:38 #22586
від Nastynya
Відповідь від Nastynya у темі Ваше мнение о...
спокуслива)
- KadrII
- Молодший учасник
19 квіт. 2008 12:04 #22589
від KadrII
Відповідь від KadrII у темі Ваше мнение о...
Романтик
Час відкриття сторінки: 0.101 секунд