LINUX
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- vasyok
- Учасник-експерт
- Дописи: 101
- Подяка отримана: 56
- Symbioz
- Платиновий учасник
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
- Zelya
- Елітний учасник
- Дописи: 232
- Подяка отримана: 2
Вертолеты - души погибших танков!
- Symbioz
- Платиновий учасник
Особисто не пробував налаштовувати ІТ інтернет на лінуксі, проте знаю людей, які в нас брали модеми для Інтернету під Лінукс. Напиши який модем - спробую допомогти.Zelya;48848 пише: Заказав лінукс Kubuntu, прийшов днів через 10, поставив на домашньому компютері, враження такі: ставиться без проблем, навіть простіше і швидше ніж вінда, після завантаження на "робочому столі" з"явилось декілька незрозумілих вікон, налаштування яких я відложив на пізніше, потім почались пошуки знайомих в вінді дисків с, d, e яких звісно не знайшов, з цією проблемою потім розібрався, при спробі програти мр3 плеєр мовчав, відео теж. Вияснив, що в цій збірці кодеки потрібно докачувати з нету, при запуску текстового редактора побачив що в налаштуваннях мова інтерфейсу тільки англійська, рос. теж потрібно докачувати. Тут з"явилась головна проблема, не можу ввійти в нет, модем лінукс побачив, а при запуску інтернету проходить "ініціалізація модему" (дословно) і все, ні туди і ні сюди. В мене нет від інтертелекому, може треба якісь особливі настройки?
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Zelya
- Елітний учасник
- Дописи: 232
- Подяка отримана: 2
Вертолеты - души погибших танков!
- vasyok
- Учасник-експерт
- Дописи: 101
- Подяка отримана: 56
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
- Александръ
- Новачок