Пропоную забанити Олександра
- Oleksandr
- Автор теми
- Елітний учасник
- Дописи: 196
- Подяка отримана: 35
Олександр пише: shepetivka.com.ua/forums/forum/82210-stv...zvychkoiu.html#98537
Некремлебот пише: Просто пан Олександр так і не зрозумів що таке створення оригінальних тем і чим воно відрізняється від створення тем шляхом переносу дописів, в цьому випадку першим дописом дійсно буде той, з якого почалась "ліва" тема.
А враховуючи його звичку писати в темах перше що прийде в голову не дуже заморочуючись відношенням своїх дописів назві тем, він може дивуватись та обурюватись скільки завгодно: це дійсно буде повторюватись і не раз.
Некремлебот - це яскравий приклад провокатора і йому інколи навіть вдається втянути в своє болото досить таки розумних людей, щоб поруч з ними теж здаватися розумним. Хоча до цього йому ще дуже далеко. Про те, хто його штовхає на таке "геройство" можу лише здогадуватися...
Саме такі, як він створюють і роздмухують конфлікти, а тоді починають шукати крайнього.
Перечитавши теми і коментарі учасників конфлікту не важко зрозуміти, хто дотримується конструктивної позиції, а хто деструктивної.
Тому не потрібно все перекладати з хворої голови на здорову!
Некремлебот пише:
Угу...
- А давайте я конюха у***у?
- А зачем?
- А их у нас всё равно двое...
Неадекват, як і ті аферисти, які наймають таких ботів. Загралися хлопці, змішали мухи з котлетами і чим далі, тим частіше їх "заносить". Ті хто "в темі" знають хто з політиків полюбляє такі брудні ігри. Кожна така дешева провокація лише наближає його хазяїв до політичного банкрутства...
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
, який, ЯНМД, трохи перекликається з ситуацією в темі.На собрании в колхозе обсуждают тракториста за пьянки и прогулы. Председатель говорит:
- Ну так что будем с ним делать ?
Кузнец (здоровенный такой мужик) встает и говорит:
- Давайте я его пару раз ударю.
Председатель:
- Да нет, нельзя, он у нас один. Есть еще предложения ?
Кузнец снова встает:
- Да давайте я его хоть раз ударю.
Председатель:
- Я же говорю, он у нас один. Есть другие предложения ?
Кузнец встает опять:
- Ну давайте я тогда конюха ударю, все равно их у нас двое.
Але якщо наш шановний пан Олександр побачив тут підкупленного бота, безчесного хазяїна та політичну провокацію, сперечатися не буду. йому видніше
- Oleksandr
- Автор теми
- Елітний учасник
- Дописи: 196
- Подяка отримана: 35
Можно было бы подумать, что комментаторы хотят убедить своих невидимых собеседников в собственной правоте, перетянув их на свою сторону баррикад. Лично мне такое предположение кажется совершенно абсурдным.
В чем же тогда заключается глубинный смысл этого массового дерьмометания? Ответ лежит на поверхности: людям это нравится. Есть люди, которым действительно нравится унижать других. Люди, которые питаются ненавистью и конфликтами. Люди, которые смакуют вкус оскорблений, словно речь идет о дорогом вине.
Конечно, никто не говорил, что интернет – это клумба с розами. Но то, что это пространство настолько токсично и нездорово, должно, на мой взгляд, вызывать определенные опасения у социологов и искренний интерес у психиатров.
shepetivka.com.ua/forums/internet/82225-...korblenij.html#98622