Пропозиції щодо форуму
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
Додано о 19:36
Попереднє повідомлення було написане в 19:33
Дякую за звернення...це баг після переїзду. Вже поправив.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Відвідувач
- LuK
- Адміністратор
- Відвідувач
цікаво?! я нікого не звинувачую, а констатую факт.дякую за запрошення, але тут реєстрація не допоможе. тут потрібно інше - координальні зміни мислення і ставлення до людей - членів сайту (я маю на увазі не всіх). Просто складається таке вреження, що деякі люди нічого, окрім чогось поганого, не знають і не вміють.Гадаю, що народу у команді сайту вистачає і тому бажаю усім творчої наснаги, і сподіваюсь на великі переміни для того, щоб у майбутньому було приємно зайти на сайт і навіть зареєструватись.Nino;43217 пише: то реєструйтесь і разом зробимо цей сайт кращим будем раді )))гостем писати та обвинувачувати всіх у всьому легше всього.
- Morkovka
- Адміністратор
- Відвідувач
"хто про шо, а я про німців!" ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Morkovka;43227 пише: Шановний, адмін не може керувати думками форумчан))) Ви подивіться скільки є сайтів і форумів у світі! І наш ще дуже культурний)))) Так шо форум на те існує, щоб висловлювати свої думки хочете ви цього чи ні. не подобається - не пишіть чого і всім раджу. До того ж коментування є анонімним... А писати шаблонно як ви того бажаєте ви ніде не побачите. Ви хочете читати тільки те, що вам хочеться, але так не буває
- logger
- Молодший учасник
- Дописи: 30
- Подяка отримана: 0
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
- logger
- Молодший учасник
- Дописи: 30
- Подяка отримана: 0
- admin
- Автор теми
- Адміністратор