Неважно,що було в сумочці. Важно те,що коли я прийшла в хату(то було 20січня,добрий мороз був) ,було дуже зимно в хаті. Котел не працював,пішла на горище- там поламаний росширювальний бачок,потім з"ясувалося,що лічильник ,також,зламаний! Маму ,до кінця тиждня, мали виписати з лікарні! Я зрозуміла,що джип затримував мене,поки халуї шиномонтажника руйнували мені систему опалення! Я йшла до дому в ночі! Вони не ждали,відкрили хату та "працювали". То було в ніч з неділі на понеділок.
Саме страшне почалося,коли з"ясувалося,що лічильник не працює! Мені поставили тимчасовий. Він став тягнути по 25 кубів газу на добу!!! В мене був шок!!! Я знайшла газову книжку за 1997рік( мама зберігає все),тоді у нас був радяньський комбінований котел. Він тягнув меньше. Потім ми купили на заводі "Вулкан" , він став тягнути разів в три меньше газу, та в хаті стало тепло. Але він мав ваду: дуже швидко забивався саджою. Чоловік придумав ,як його чистити без лишнього бруду. Після смерті чоловіка,я подзвонила на завод(м. Красилів) , мені повністью замінили все в котлі на сучасне. Котел перестав накопичувати саджу,та став тягнути газу в 2 рази меньше. Я раділа! Все було добре. Поки не з"явився шиномонтажник зі своїм братом. Відтоді стало пекло!Той лічильник мене дістав,я подзвонила в лабораторію,мені поставили іншого,но також накручаного,він тягне 19 -20куб. на добу! Але я знаю свій котел! Знаю,що в найлютіші морози,мій котел більше 10 куб.на добу не тягнув! Бог їм суддя! Знищують остатки моєї родини. Нас ,тільки двоє! Важко нам дуже! А ще халуї шиномонтажника зробили нам утечку газу та поламали вимикачі світла! Маму в лікарні доглядала я. Вона лежача хвора. Більше нікому. Я одна у мами. Вони стежать за кожним нашим кроком вже більше року. А халуї з 1 та 5 номера(Митроп. Шептицького,раніше Тургенева) думають( там не має чим думати,в голові якась інша субстанція, но не сіра речовина),що як що будуть знищувати мене,то їх помилує шиномонтажник.Смішно!