Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Так ігнорувати то можна, але нащо ображати беззахисну жінку? може хоч ви якось поясните вашу чоловічу логіку. чи то всім чоловікам подобається бути зверхніми із жінками?IIIkinep пише: Та ігнорьте вже....
Ну так флуд на те і флуд!Lego пише: Пощадите Шкипа... даже я уже слышу как он ржет)))
Вика, все уже поняли что Вы против ХАМов... а также поняли и то, что Вы можете опуститься до уровня ХАМов, "емоційно висловлючи своє незадоволення".
Поверьте, Вы не единственные женщины, что читают этот форум, и крича о ХАМах, Вы одновременно становитесь на этих ХАМов похожи... не заметили?
Ничего личного... просто наблюдения
vica07042012 пише:
Воно і видно у кого ФІМОЗ! та , як я бачу, не головного мозку, а того, звідки пепршопочатково походить цей термін! що ж, я щиро вам співчуваю! то десь, певне, дуже болісне для вас явище! хоча, і на то є лік- зробіть обрізання! і не будете так мучитись! а все у вас буде окей! може тоді і туга за неіснуючою країною теж мине!ТРПКСН-941-А пише:
Только не ПМС а ФГМ, переходящий в бокланопоцтитGoBLin пише: Да уж, такое количество знаков восклицания… у кого-то походу начало жесткого ПМС…
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua