Небесний атлас
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
- Lego
- Платиновий учасник
- pjharvey
- Старший учасник
- Дописи: 41
- Подяка отримана: 10
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
качав...такі довгі фільми важко в кінотеатрах дивитись...а дома можна з паузами на чай як зробив Харві))LuK пише: тре глянути...те дивився чи качав?
- odin
- Адміністратор
і в чому ж там глибокий зміст?Dj Os пише: Фільм безперечно з глибоким змістом...
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Том Генкс і Халле Беррі – у головних ролях в стрічці “Небесний атлас”, де розповідається про шість інкарнацій однієї і тієї ж душі, дві з яких відбуваються в майбутньому.
У фільмі, знятому на основі бестселера Девіда Мітчелла, розглядаються філософські ідеї буття. Проте, на думку акторів, найважливіша ідея, яку вони прагнули донести до глядачів, – значення міжлюдських зв‘язів.
Том Генкс, актор:
“Тут йдеться про те, яке відображення ваші дії знаходять у вічності. Тобто, якщо вами керує злість, жорстокість, то вони ще довго триматимуться у світі, і навпаки, якщо ви приймаєте рішення, що ґрунтується на доброті та любові, – відбуватиметься те саме, тільки з протилежним ефектом”.
Халле Бері, акторка:
“Я завжди відчувала, що все відбувається саме так. На мою думку, ніщо не береться нізвідки. Одна з головних ідей нашого фільму – те, що ми всі пов‘язані: від материнської утроби і до смерті. Це давно відомо, це не таке вже й велике відкриття”.
Кожен актор грає тут кількох різних персонажів, перевтілюючись як за допомогою фахової майстерності, так і гриму.
Сьюзен Сарандон перевтілилась навіть у чоловіка:
“Я й сама не могла оговтатись: змінилась до невпізнання. Хоча я й не надто докладала зусиль, та люди однаково не впізнавали мене. Втім, мій песик таки мене впізнав”.
Співрежисерами у цій картині є Енді та Лана Вачовскі (відомі завдяки трилогії “Матриця”) та Том Тиквер (постановник не менш відомих фільмів “Парфюмер” та “Біжи, Лоло, біжи”).
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Lego
- Платиновий учасник
Вчера досмотрел вторую половину...
Думаю еще раз залпом пересмотреть... может что-то из идеи потерял