Хто ви , захисники чи вбивці ?!
- Автор теми
- Відвідувач
Нещодавно мені зателефонувала Любов Гончарук з місцевої газети " день за днем " , з приводу безпритульних твар. Я зраділа , що кількість однодумців , небайдужих до страждань тварин збільшується . Я помилилась ! Сьогодні прочитала статтю під назвою -" собаці -закон , а людина не захищена" . Мені дивно , така молода жінка вже встигла накопити стільки негативу до тварин .
Назва та стиль написання , покликаний збільшити і без того високий градус агресії в суспільстві , щодо тварин . Ода комунальному підприємству яке десятиліттями вбиває беззахисних , цілком залежних від волі людей , маленьких створінь . Стаття закінчується на тому , що на передодні виходу газети її редактора вкусив бродячий пес , що ще раз підтверджує їх високий рівень інтелекту та інтуїції .
Бродячі собаки не падають з неба! Вони результат людської нікчемності та відсутності співчуття . Якщо вони почали вам заважати у місті , якщо вас нервує їх гавкіт , то проблема не в них , а в вашій мізерності , бездушності та бездуховності .
Хто вам дав право вирішувати їх долі ?! Життя усім виставляє рахунки , чужий біль має високу ціну .
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- korolyek
- Старший учасник
- Дописи: 56
- Подяка отримана: 40
- e.typer
- Новачок
- Дописи: 3
- Подяка отримана: 0
Сашенька Фридрих пише: Бродячі собаки не падають з неба! Вони результат людської нікчемності та відсутності співчуття . Якщо вони почали вам заважати у місті , якщо вас нервує їх гавкіт , то проблема не в них , а в вашій мізерності , бездушності та бездуховності.
Ок. З неба не падають. Цю проблему створили люди. І вирішувати її мають люди.
Можна поцікавитись: а як ви пропонуєте вирішувати цю проблему? Чи ви не вважаєте це проблемою?
- korolyek
- Старший учасник
- vasyok
- Учасник-експерт
- Дописи: 101
- Подяка отримана: 56
- korolyek
- Старший учасник
- e.typer
- Новачок
vasyok пише: Проблему безпритульних тварин потрібно вирішувати, але не потрібно збурювати людей проти цих тварин.
І вас запитаю: а як ви пропонуєте цю проблему вирішувати? Чи можливо, ви вважаєте, що це газета має робити? Задача журналістів — привернути увагу до проблеми. І тоді, можливо, спільними зусиллями, знайдемо рішення. А точки зору завжди різні бувають.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Привернути увагу це одне, а виплеснути свою образу за укус - це зовсім інше. Стаття дійсно дещо просякнута негативом по відношенню до червононогих друзів. Та і є претензії щодо глибини вивчення питання.Eugene пише:
vasyok пише: Проблему безпритульних тварин потрібно вирішувати, але не потрібно збурювати людей проти цих тварин.
І вас запитаю: а як ви пропонуєте цю проблему вирішувати? Чи можливо, ви вважаєте, що це газета має робити? Задача журналістів — привернути увагу до проблеми. І тоді, можливо, спільними зусиллями, знайдемо рішення. А точки зору завжди різні бувають.
Для прикладу, чомусь замовчується той момент, що в місті давно є спеціальна духова рушниця, за допомогою якої, ловили для стерилізації агресивних собак, але наші любі київські чиновники прирівняли транквілізатор, який там використовується, до наркотичних речовин. Через що страждає вся Україна, не лише Шепетівка.
Також, наскільки мені відомо, ведуться перемовини із славутською владою щодо співпраці в цьому питанні, адже у них вже є притулок, який не повністю використовується.
Треба також визнати, що саме через бюрократичні перепони є проблеми із фінансуванням стерилізації, адже програму прийняли давно, а доки доберешся до її фінансування то вже і зима пройде.
- korolyek
- Старший учасник
Не хотів би я мати "друзів", що кусають...Островський О.В. пише: Стаття дійсно дещо просякнута негативом по відношенню до червононогих друзів. Та і є претензії щодо глибини вивчення питання.
.
- e.typer
- Новачок
Островський О.В. пише: Також, наскільки мені відомо, ведуться перемовини із славутською владою щодо співпраці в цьому питанні, адже у них вже є притулок, який не повністю використовується.
Газета, на відміну від різних інтернет-блогів та форумів, не може собі дозволити поширювати чутки. Якщо заступник мера в офіційному коментарі не вважав за потрібне про такі перемовини згадати, то мабуть це не зовсім так? А якщо такі перемовини відбулися вже після публікації — так це ж добре.
В Славуті, до речі, цю проблему намагаються вирішити в такий спосіб:
УВАГА! В МІСТІ СЛАВУТА ОГОЛОШЕНО АКЦІЮ "ПОДАРУЙ СОБАЦІ БУДУ"