Собачки
- Demchuk
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 379
- Подяка отримана: 35
- LuK
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Demchuk
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Lego
- Платиновий учасник
- Demchuk
- Автор теми
- Платиновий учасник
Не знаю, у всі найомих та друзів німецькі чи азіатські вівчарки. Ну а яку тобі потрібно купляти? Був Ньюутфаундленд, але нещодавно сказився, бо в сусідів невеличка пожежа сталася сказився, жаль дуже, собака класна булаLego;72896 пише: С чистокровной овчаркой нужно заниматься, при чем регулярно.Как по мне, не совсем подходящая порода для дачи и цепи.
[SIGPIC][/SIGPIC]
- Lego
- Платиновий учасник
Ну, то, что у всех знакомых они есть не значит, что нужно и Вам ее загонять в конуру. Уточните, может они специально занимаются с ними. Повторюсь, это не цепной пес. Овчаркам нужен поводок и вольер, но никак не цепь. Деградирует и дичает. Должен чувствовать хозяина, а не конуру. Я молчу о том, что надо бегать с ней почти каждый день.Demchuk;72897 пише: Не знаю, у всі найомих та друзів німецькі чи азіатські вівчарки.
Мне никакого не надо) У меня уже есть свирепый спаниель)Demchuk;72897 пише: Ну а яку тобі потрібно купляти?
- Demchuk
- Автор теми
- Платиновий учасник
на рахунок бігати з собакою, то не проблема я з ранку та вечером трійку бігаю, собака в "конурі" жити не буде, є вольєр а цілу ніч вся дачна ділянка її. А на втою думку кого заводити потрібно?Lego;72905 пише: Ну, то, что у всех знакомых они есть не значит, что нужно и Вам ее загонять в конуру. Уточните, может они специально занимаются с ними. Повторюсь, это не цепной пес. Овчаркам нужен поводок и вольер, но никак не цепь. Деградирует и дичает. Должен чувствовать хозяина, а не конуру. Я молчу о том, что надо бегать с ней почти каждый день.Мне никакого не надо) У меня уже есть свирепый спаниель)
[SIGPIC][/SIGPIC]
- Міхалич
- Учасник-експерт
- Дописи: 92
- Подяка отримана: 1
На Длужневського чувак живе, що має у дворі двох вівчарок. Спитай, мо' і продає. Прізвища не пам'ятаю - такий мордатий, здається Сірожа звати.Demchuk;72883 пише: На весну хочемо купити собаку на дачу. Може хтось знає людей, що розводять собак чи місця де їх продають. Бажано вівчарку(чистокровну).