АКВАРІУМ
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
За вуалехвоста в курсі!!!Він один,подарували!Він і став причиною покупки ще одного акваріуму.з маленькими рибками не вжився, :- Фільтр стоїть нормальний!!!Але все одно,яка б не була рибка,гадить вся!!! І потрібно просто любити їх і доглядати за ними(як і за всією живністю)І не звертати на деякі речі уваги!!!Вуалехвост - проблемна риба. По суті - той же карась, зо всіма його шкідливими звичками: постійно риється в грунті, висмикує рослини, постійно їсть і гадить. Треба фільтра потужні, а рослини, можливо, лише штучні приживуться.[/b]
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- DAZHUK
- Учасник-експерт
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
- сeрёга
- Молодший учасник
- Дописи: 21
- Подяка отримана: 0
- DAZHUK
- Учасник-експерт
канешно хватит, большей аквариум класно смотрится когда в нем большие рыбы.че за акулы? хищники чтоли? хищников нивкоем случае вмести нельзя держать с нормальными рыбами.[attachmentid=2191] тут все мои жители огромного аквариумакрасная раба на твоих фотках shepetivka.km.ua/forum/index.php?s=...ost&p=51155 - то хищники я от них еле избавился...а ваше у меня в аквариуме условия дикой природы, выживают самые стойкие и сильный, одна из таких золотая рыбка(вуалехвост) температуру до 8 град. выдерживает и живет лет 15-30, ее главное не перекормить, ато нажрется и здохнет.воду беру с колодца, с крана не рекомендую (хлорка), особенно у нас. хотя в колодце жесткая вода по сравнению с водопроводнойп.с. не рекомендую заводить очень прихотливых рыб, они как правило дорогие и долго не живут.<div class='quotetop'>(сeрёга @ 22.11.2008, 15:00) [snapback]52338[/snapback]</div>Классно!!!!!!!!Анцитрус гарненький!!!А які у тебе ще риби???І як ти вирішуеш проблему води?Я беру з крана,відстоюю не менше неділі,але думаю що того мало,все одно вона жосткувата Вже мала проблеми через воду!!!Трохи хворіли рибки І ще питання ,як до спеціаліста!Маю акваріум на 140 літрів.Запустила туди 2 попугая.2 анцитруса,2 вуалехвоста,2 акул та 2 гурамі.То мабуть буде досить?Тісно їм згодом не буде?Бо побачила вчора дорослих акул,розміри там нормальні!!!!!!! [/b]
покажи фотку если нетрудно своих сомиков-липучек !!!!!У меня 200 литров аквариум четыри года . Стая синих неонов , меченосцев десяток ето в зеркальном брал . Когда стенки начали водоростями обростать в Хмельницьком взял два лизуна сомики-липучки , как точно называются незнаю , сейчас их больше ста из двух распродилось , целые стада по дну и по стенкам бегают . Жена и ребёнок могут на них только смотреть , ухаживаю за ними сам .[/b]
- сeрёга
- Молодший учасник
- Дописи: 21
- Подяка отримана: 0
- DAZHUK
- Учасник-експерт
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
- Відвідувач
- Відвідувач