Роупджампінг
- Zippo
- Автор теми
- Новачок
14 жовт. 2011 15:55 #71753
від Zippo
Our projects: extreme , ropejumping , diving . "Do not squander time. That is the stuff life is made of"
Роупджампінг був створений Zippo
Всім привіт. Дивлюсь на вашому форумі мало, або взагалі немає тем про активний чи екстремальний відпочинок. В цій галузі я "кручусь" вже не один рік, починаючи від стрибків з парашутом, закінчуючи дайвінгом. На деяких видах відпочинку я зосередився більше. Одним із них є
роупджампінг
- стрибки з мотузкою з мостів, скель, труб, антен та вишок за допомогою альпіністичного спорядження. Стрибаєм ми в Кам'янець-Подільському, де колись до 2006 року був банджі-джампінг. Чому був, думаю ви йтак знаєте, тому неварто про це знову згадувати. Ви запитаєте, в чому ж тоді
різниця між баджі-джампінгом і роуп-джампінгом
, чим воно краще чи безпечніше? Якщо в двох словах, різниця полягає в спорядженні, методі кріплення, та най основніше в подвійній безпеці. Саме тому роупджампінг набуває такої шаленої популярності.Стрибками
ми
, займаємся вже понад три роки. За поїздку в нас в середньому стрибає 50-70 чолові. До речі,
поза минулих вихідних
ми здійснили ювілейний
2000-ний стрибок
! Щасливицею стала спортсменка, активістка і просто красуня
Оля Цимбалюк
, з чим ми її і вітаєм. Кому закортіло, окрім стрибка з парашутом, спробувати щось новеньке, відписуємось у цій темі -
ropejumping.lviv.ua/forum/index.php?topic=116.0
Наступна поїздка припадає на 22-23 жовтня. Якщо будуть якісь запитаня, пишіть.Кілька фоток для затравочки, а також відео
vimeo.com/26663737
Якщо будуть якісь запитаня, пишіть.
Our projects: extreme , ropejumping , diving . "Do not squander time. That is the stuff life is made of"
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Час відкриття сторінки: 0.080 секунд