Басейн
- ВаДян
- Учасник-експерт
Никто не бьёт сильнее чем сама жизнь! Но дело не в том как сильно ты бьёшь, а в том, насколько сильный удар ты можешь принять... Звук на полную...
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Парушка - то дійсно не для купання. Недано був там на рибалці, обірвав приманку, прийшлося в воду по пояс зайти. Ну і мулу було десь по коліна. Вонь - страшна. Краще б не заходив... А от 4 ставок був 2 роки спущений, весною зробили дамбу, почистили і набралась вода. Думаю, чистенька. І ще цікавий ставок (вірніше, кар"єр) з чистою водою в Цвітосі.ВаДян;41103 пише: Купатись, на мою думку, то це відпочинок...я просто не розумію...як можна у нас на "парушці" чи на дуже популярних 4-х ставках відпочивать і купатись) вода взагалі не ахті...ще поки ніхто не переконав мене...
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
- ВаДян
- Учасник-експерт
Никто не бьёт сильнее чем сама жизнь! Но дело не в том как сильно ты бьёшь, а в том, насколько сильный удар ты можешь принять... Звук на полную...
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
- AxeL-V
- Елітний учасник
Діагноз - меломанія!!!!!!!Интуиция - это способность головы чувствовать задницей. мій фото архів
- Даша
- Новачок
- Дописи: 10
- Подяка отримана: 0
Буквально недавно була на четвертих,там добре відпочивати,чисто,пісочок на дні,мені сподобалось)І людей там трохи хватає,але один одному не мішали)А от в Цвітосі не була.Хто був?розкажіть як там,чи варто їхати відпочивати?Anykey;41119 пише: А от 4 ставок був 2 роки спущений, весною зробили дамбу, почистили і набралась вода. Думаю, чистенька. І ще цікавий ставок (вірніше, кар"єр) з чистою водою в Цвітосі.
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
- Boogor
- Елітний учасник
- Дописи: 187
- Подяка отримана: 19
Я руський би виучіл тіко за то, шо нада допитувать плєнних.
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор