Євро 2012
- ARTIST
- Платиновий учасник
- Nastynya
- Автор теми
- Платиновий учасник
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- John
- Учасник-експерт
Хто мене любить, то хай здохне..........................
- Nastynya
- Автор теми
- Платиновий учасник
/ Про що я і казала!Не потрібно вірити першим чуткам по те що Україна і Польша втратять шанси на порведення Євро 2012!У п’ятницю, 14 листопада, відбулася спільна прес-конференція президентів Федерації футболу України та Польського футбольного союзу Григорія Суркіса і Гжегожа Лято, а також операційного директора УЄФА Мартіна Каллена.Зустріч із журналістами у столичному Будинку футболу була присвячена підготовці України та Польщі до фінальної частини Євро-2012.Мудрі слова ПлатініНа початку прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів, президенти ФФУ та ПФС прокоментували заяву глави УЄФА Мішеля Платіні стосовно взаємозалежності процесів підготовки до Євро-2012 в Україні та Польщі. "На мою думку, таким чином Платіні припинив усі балачки та інсинуації на тему, а що ж трапиться, якщо до омріяної мети дістанеться лише Україна або Польща, − відзначив Григорій Суркіс. − Віднині все чітко зрозуміло: одна заявка − дві країни, об’єднані спільним завданням − якнайкраще провести континентальний форум та виправдати довіру Виконкому УЄФА".[/b]
- Immortal
- Платиновий учасник
через Шеп вони всерівно їхати не будуть, так що нема нам чого переживати :-Гг. Я тож таке чув. В Польші може нема проблем з дорогоми, а так-то все те саме, що і у нас))[/b]
- John
- Учасник-експерт
- John
- Учасник-експерт
- Nastynya
- Автор теми
- Платиновий учасник
- John
- Учасник-експерт