ПРИВІТАННЯ!!!
- Morkovka
- Адміністратор
12 лип. 2008 11:46 #28290
від Morkovka
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Ілонка
- Елітний учасник
12 лип. 2008 11:46 #28291
від Ілонка
Коктейль с листьями мяты - мохито.А коктейль с листьями конопли - хихито. :da:Хорошие девочки спят в пижаме, плохие-голыми, умные- по ситуации...
Відповідь від Ілонка у темі ПРИВІТАННЯ!!!
А я вітаю і тих, і тих!!!!!! /
Коктейль с листьями мяты - мохито.А коктейль с листьями конопли - хихито. :da:Хорошие девочки спят в пижаме, плохие-голыми, умные- по ситуации...
- Nastynya
- Платиновий учасник
12 лип. 2008 11:48 #28292
від Nastynya
Відповідь від Nastynya у темі ПРИВІТАННЯ!!!
І я приєдунуюся до привітань)У нас на форумі здається є Паша....тобі найтепліші привітання)))
- Маша
- Учасник-експерт
12 лип. 2008 14:41 #28303
від Маша
Если не любил - значит и не жил, и не дышал!Мужчина и женщина - вечное сражение. Любовь длится, пока нет победителя, пока один не высказался...
Відповідь від Маша у темі ПРИВІТАННЯ!!!
Я також хочу привітати всіх Пєтюньчиків і Павлусіків!!! /
Если не любил - значит и не жил, и не дышал!Мужчина и женщина - вечное сражение. Любовь длится, пока нет победителя, пока один не высказался...
- Nastynya
- Платиновий учасник
24 лип. 2008 17:21 #29137
від Nastynya
Давно вже не вітали нікого!А сьогодні 2 іменника!wano, pipec з святом Вас!
- LuK
- Адміністратор
27 лип. 2008 09:54 #29249
від LuK
Відповідь від LuK у темі ПРИВІТАННЯ!!!
А я сьогодні хочу привітати усіх працівників торгівлі з їх професійним святом!!!!!З ДНЕМ ТОРГІВЛІ!!!
- Nastynya
- Платиновий учасник
28 лип. 2008 15:34 #29314
від Nastynya
А я хочу привітати сьогодні всіх Володимирів, Володимировичів, Володимирівн зі святом Князя володимира!Плагіатор прийми найкращі вітання!
- Маша
- Учасник-експерт
28 лип. 2008 16:57 #29322
від Маша
Відповідь від Маша у темі ПРИВІТАННЯ!!!
Також хочу приєднатися до привітання Настусі і побажати усього самого найкращого усім Володимирам: міцного здоров*я, успіхів у всьому, щастя в особистому житті, і головне - нехай збуваються всі ваші мрії!!! / / /
- Nastynya
- Платиновий учасник
10 серп. 2008 09:42 #30058
від Nastynya
Дуже хочу привітати сьогодні іменника!<span style="font-family:Arial">SAUL!</span></span>Вітаю тебе з днем народження!<span style="color:#3333FF">Бажаю всього всього найкращого!Щастя великого!Здоров"я міцного!Кохання бзмежного!Здійснення всіх мрій!
:birthday: :bdays: :bdays: :bdays: :bdays:
- ВаДян
- Учасник-експерт
10 серп. 2008 10:07 #30059
від ВаДян
Никто не бьёт сильнее чем сама жизнь! Но дело не в том как сильно ты бьёшь, а в том, насколько сильный удар ты можешь принять... Звук на полную...
Відповідь від ВаДян у темі ПРИВІТАННЯ!!!
Дєніс(Saul), вітаю тебе з Днем Народження!!!бажаю:<span style="color:#CC0000">Тебе уже 16 лет,Весь мир лежит у ног. Ты лучшую дорогу Найди средь всех дорог,Уверенно и смелоСмотри в глаза судьбеИ выбери то дело, Что счастье даст тебе.Друзей надежных, Любовь свою найди, Путей не бойся сложных, Всегда вперед иди.
Никто не бьёт сильнее чем сама жизнь! Но дело не в том как сильно ты бьёшь, а в том, насколько сильный удар ты можешь принять... Звук на полную...
Час відкриття сторінки: 0.108 секунд