ПРИВІТАННЯ!!!
- Paks
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 4
- Подяка отримана: 0
21 черв. 2008 10:01 #26661
від Paks
Відповідь від Paks у темі ПРИВІТАННЯ!!!
присоединяюсь
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Рыжик
- Молодший учасник
23 черв. 2008 00:14 #26801
від Рыжик
"Жизнь человеческая почти вся состоит из того, чтоб делать выбор да уплачивать по счетам." С.К. "Я умираю от скуки, когда меня кто-то лечит."...
Відповідь від Рыжик у темі ПРИВІТАННЯ!!!
Вітаю тебе, Настуня!!!! :birthday: :birthday: :birthday: Бажаю всього самого-самого :hb: :hb: :hb: залишайся завжди такою веселою і сонячною, щастя і радості :poz: :poz: :poz:
"Жизнь человеческая почти вся состоит из того, чтоб делать выбор да уплачивать по счетам." С.К. "Я умираю от скуки, когда меня кто-то лечит."...
- Saul
- Старший учасник
23 черв. 2008 01:03 #26806
від Saul
Мне бы пару часов, 120 минут, я мог бы успеть,но секунды бегут,и я их не верну,уже меняются сутки,я опаздал, извените,нереальные пробки... © Centr
Відповідь від Saul у темі ПРИВІТАННЯ!!!
Присоеденяюсь к Рыжику...С Днем Варенья Настуся!!! Самое главное тебе здоровья, все остальное приложиться!!! :birthday: :birthday: :birthday:
Мне бы пару часов, 120 минут, я мог бы успеть,но секунды бегут,и я их не верну,уже меняются сутки,я опаздал, извените,нереальные пробки... © Centr
- AxeL-V
- Елітний учасник
23 черв. 2008 01:09 #26808
від AxeL-V
Діагноз - меломанія!!!!!!!Интуиция - это способность головы чувствовать задницей. мій фото архів
Відповідь від AxeL-V у темі ПРИВІТАННЯ!!!
<div align="center">Вай !!!!!!!!!! :leb: У нашої Настусі :leb: День Варення!!!! :birthday: Ура :bubu: Ура :bubu: Ура!!!!! :birthday: :birthday: :birthday: Вітаю тебе з цим ювілеєм, бажаю тобі всіх щасть :bis: земних, окремо кохану людину поруч :dan: :hug: , завжди будь такою весело як ти і я разом взяті :jok: :big: і!!! Хай на твому життєвому шляху не буде шалених штормів :mat: :tit: .вдалого гучного святкування :alc: :alc: :app: !!!!! {|= :bubu: :sharm: :ser: :rog: :leb: :git: </div>
Діагноз - меломанія!!!!!!!Интуиция - это способность головы чувствовать задницей. мій фото архів
- ВаДян
- Учасник-експерт
23 черв. 2008 02:39 #26809
від ВаДян
Никто не бьёт сильнее чем сама жизнь! Но дело не в том как сильно ты бьёшь, а в том, насколько сильный удар ты можешь принять... Звук на полную...
Відповідь від ВаДян у темі ПРИВІТАННЯ!!!
УРАААААА!!! У Насті сьогодні день варєнья!!!!!Вітаю з Днем Народження!!! Бажаю здоров’я, щастя,багатства! Щоб усі мрії – збувались! Всього самого і най - най кращого! Ще бажаю багато: добрих, чуйних, вірних і веселих друзів!(таких, як я ) І залишайся такою, яка ти є!!!!!Ще раз з Днем народження!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!і два таких віршика:1)З ювілеєм тебе вітаю! Щоб стільки ж раз весна цвіла!Сьогодні щиро тобі бажаю Здоров'я, щастя й тепла!Щоб шлях твій був такий широкий, Щоб мало було перешкод, Щоб ювілей справляла сотий! Не знала б ти тяжких турбот!Я тобі бажаю довго жити, Щоб мала ти кого любити, І щоб любили міцно тебе!Щоб було все гаразд в роботі. Вона, звичайно, не проста. Щоб було все - і "за", і "проти", Як компроміс - життя-буття!Я щиро тебе поздоровляю! Добра тобі зичу сповна, Багато світлих днів бажаю! І довгі, довгії літа ...2)Бажаю щастя i достаткуЯсного неба i тепла.В житті лиш злагоди й порядку,Щоб доля світлою була.В роботі - успіху й терпіння,У справах - вічного горіння.
Никто не бьёт сильнее чем сама жизнь! Но дело не в том как сильно ты бьёшь, а в том, насколько сильный удар ты можешь принять... Звук на полную...
- LuK
- Адміністратор
23 черв. 2008 06:39 #26816
від LuK
Відповідь від LuK у темі ПРИВІТАННЯ!!!
НАСТУНЯ!!!!!!ВІТАЮ ТЕБЕ З ЦИМ ЧУДОВИМ ДНЕМ У ТВОЄМУ ЖИТТІ!!!!!ПрИВІТАННЯ ТУТ
www.netfuncards.ru/den-rojdeniya_smewnie_card171.html
www.netfuncards.ru/den-rojdeniya_smewnie_card169.html
www.netfuncards.ru/den-rojdeniya_smewnie_card172.html
- Immortal
- Платиновий учасник
23 черв. 2008 09:48 #26819
від Immortal
Відповідь від Immortal у темі ПРИВІТАННЯ!!!
Настуся, вітаю з Днем Народження, бажаю тобі завжди залишатися такою веселою, сонячною і сповненою енергією. Всього тобі самого, самого, самого.... :hb: (ціла купа ромашок)
- PLAGIATOR
- Елітний учасник
23 черв. 2008 09:56 #26820
від PLAGIATOR
Будь реалістом-вимагай неможливого!
Відповідь від PLAGIATOR у темі ПРИВІТАННЯ!!!
Вітаю Настусь! Всього і водночас!
Будь реалістом-вимагай неможливого!
- Irena
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 2
23 черв. 2008 10:29 #26824
від Irena
Відповідь від Irena у темі ПРИВІТАННЯ!!!
Настусічка ЗІ СВЯТОМ ТЕБЕ))))))))))))))))))))))))):big: :big: :big:Всього найкращого!:birthday::birthday::birthday:
- Paks
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 4
23 черв. 2008 10:39 #26828
від Paks
Відповідь від Paks у темі ПРИВІТАННЯ!!!
и от меня прими сердещные поздравления
Час відкриття сторінки: 0.127 секунд