Я новенькая))
- Nastynya
- Платиновий учасник
Дуже приємно СаША!Ну так розказуй де ти саме навчаєшся і на кого?Ага. Саша я [/b]
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Aleksandra
- Молодший учасник
- Дописи: 26
- Подяка отримана: 2
Вчуся на біофаці Шевченка. Я бонанік (тільки без ги-ги ), працюю за профілем в ботсаду, там же і науковою роботою займаюсь.А ти Настя, так? Розкажи шось про себе, а то це стає схоже на допит <div class='quotetop'>(Aleksandra @ 28.11.2007, 15:49) [snapback]25388[/snapback]</div>Дуже приємно СаША!Ну так розказуй де ти саме навчаєшся і на кого?[/b]
Бонаніками ми свою кафедру називаємо, жартуємо над собоюВчуся на біофаці Шевченка. Я бонанік (тільки без ги-ги ), працюю за профілем в ботсаду, там же і науковою роботою займаюсь.А ти Настя, так? Розкажи шось про себе, а то це стає схоже на допит [/b]
The best day for doing something is between yesterday and tomorrow.
- PaDre
- Учасник-експерт
Кажеш ти ботанік, а я лісник по спеціальності Дуже приємно, вітаєм на форуміВчуся на біофаці Шевченка. Я бонанік (тільки без ги-ги ), працюю за профілем в ботсаду, там же і науковою роботою займаюсь.А ти Настя, так? Розкажи шось про себе, а то це стає схоже на допит Бонаніками ми свою кафедру називаємо, жартуємо над собою [/b]
- John
- Учасник-експерт
Хто мене любить, то хай здохне..........................
- Aleksandra
- Молодший учасник
Дя-я-якую <div class='quotetop'>(John @ 28.11.2007, 16:12) [snapback]25392[/snapback]</div>Кажеш ти ботанік, а я лісник по спеціальності Дуже приємно, вітаєм на форумі[/b]
На сахарному живу, а час поводжу в центрі, часто в парку.Прийми мои поздравления, а где ты в Шепетовке обитаеш, с какого района?P.S. Alexandre[/b]
- John
- Учасник-експерт
В центре, а где именно?Дя-я-якую На сахарному живу, а час поводжу в центрі, часто в парку.[/b]
- PaDre
- Учасник-експерт
- Aleksandra
- Молодший учасник
Ювілейний, музей, ДК.<div class='quotetop'>(PaDre @ 28.11.2007, 16:28) [snapback]25401[/snapback]</div>В центре, а где именно?[/b]
Правильно, а шо там робити, там же нічого немаєа я на сахарном не так часто бываю... разве шо шары поганять в Елит-профи[/b]
- John
- Учасник-експерт
- Aleksandra
- Молодший учасник
А відклои це???????? Я просто в Шепетівці не була з жовтня, а в Ювілейному мабуть ще більше...Как я знаю сейчас Юбик вообще не работает!!!!!!!!!!!!!!!!Поддерживаю ПаДре :shocked:[/b]