Не рідко в такий сезон дітьми починають хворіти !Почалося з того, думаю піду до Силіцеї щоб послухали мою дитину і призначити їй лікування! Телефоную з мобільного..Доброго дня- мені потрібно послухати дитину, натомість чую як жінка на проводі з іншої сторони трепече про аналізи з кимось іншим ,десь хвилину!Повторюю спробу-Доброго дня -мені потрібно послухати дитину,у відповідь -зателефонуйте через 10 хвилин

! Гаразд! Телефоную пізніше- чекала 3хв. поки вона кудись добіжить! Так от прийшов наприйом до жінки мабуть там глав-рач якась Панятовська ,обяснив ситуацію у дитини вологий кашель,і що ми давали своїй дитині сиропи від кашлю.. Послухавши вона каже,що нічого нехрипить все добре все чисто, і перестаньте давати сиропи...дайте чаю і пийте мукалтин

! Вся розмова з провіркою заняла хв.8 ..заплатив я 170гр за нехилий прийом

!!! І ,що ви думаєте дитині стає через два дні гірше при тому, що на вулицю ми невиходили більше!! Веду у поліклініку і тут бац ,лікар у вашої дитини бронхит який прослуховується дуже добре,хрипи з двох сторін..

призначили сиропи і казали ,що дарма перестали давати! Колись там ще впарювали гемеопатичні таблеточки за 20 гр-казали дуже добрі, провірені

, може хтось впізнає ,від яких дитина рвала один раз так,і жалію що взяв

, а як прочитати в неті то така Х..я вибачте чо очі на лоб повилазять! Було дві баночки одну кудись викинув лишилась одна фото знизу прикріплю! Ознайомтесь!!!!!!! !А тепер задумайтеся, яке-це по перше здирництво з людини,комусь і немалі це кошти 170,а ще + аналізи ,а там далі прийти щоб тобі ці аналізи розшифрували ще 170 поклади, і вдруге мабуть байдужість до наших дітей

! Бізнес є бізнес! Тому мабуть крім аналізів там більше хорошого нічого, або можливо навіть і чай принести замість мочи -то покаже ,що все добре! Нездивуюсь! Вірішувати кожному своє,йти чи не йти! А провірити їх теж не мішало на їх проф-придатність!