Дієти
- Morkovka
- Адміністратор
Я б не рекоментудавала налягати на зелений чай)) В ньому більше кофеїну, ніж у каві, що може викликати звикання. Зловживання зеленим чаєм може призвести до безсоння, роздратування, слабкості вранці... не рекомендується вживати людям з хронічним артритом, ревматизмом, людям з язвою шлунку і підвищеною кислотністю. Також вагітним не можна, якщо у них токсикоз) Думаю така інформація буде корисна. А взагалі 1-2 чашки на день такого напою гарно впливає на стан організму:ad:Nastynya;39040 пише: Сама найкраща дієта, то не їсти після 18.00 і пити багато зеленого чаю з медом, і їсти фрукти (яблука, груші, абрикоси)!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Lego
- Платиновий учасник
Не зря все китайцы сидят на зеленом чае.:ad:На счет кофеина... тут небольшая поправка... это не совсем тот кофеин, о котором мы так много наслышаны. Поэтому опасения немного преувеличены... Давайте не будем забывать об антиоксидантах, на которые багат зеленый чай. Это существенный плюс для защиты организма.Мед же лучше не размешивать в горячем чае, он теряет многие полезные свойства (!)А на счет яблок - ДА ДА ДА и еще раз ДА!:ad: В виду того что абрикосами шепетоский край не богат, ел бы яблоки тоннами... и думаю не только я:ad:Nastynya;39040 пише: Сама найкраща дієта, то не їсти після 18.00 і пити багато зеленого чаю з медом, і їсти фрукти (яблука, груші, абрикоси)!
- Sweet
- Автор теми
- Старший учасник
- Дописи: 56
- Подяка отримана: 0
- Lego
- Платиновий учасник
- Sweet
- Автор теми
- Старший учасник
- ARTIST
- Платиновий учасник
- Nastynya
- Платиновий учасник
Не виходить того, що головне в дієтах не саме харчування а те щоб після дієти вміти стримувати себе в розмірах їжи і не їсти все підряд.:ad:Sweet;39055 пише: Lego, я також не змогла б дотримуватись жодної з цих дієт))А ще як почитаю, скільки негативного впливу, взагалі слів нема)Чесно кажучи, нещодавно спробувала веганізм(буквально на 2-3 дні)...:ag:це так ми з маман побились об заклад:ag:Результат:слабкість, трохи понижена працездатність мозку:ag:, роздратованість і постійна манічка поїсти м"ясного або молочного:ag:Дивна штука - ці дієти..хочеш зробити краще, а виходить навпаки..або зовсім нічого не виходить))...
- Sweet
- Автор теми
- Старший учасник
Ну і правильно:ag:І ти не обмежуєш себе ні в чому з продуктів харчування??ARTIST;39056 пише: Я вобще ніколи не сижу на дієтах :bm:
- ARTIST
- Платиновий учасник
- neodix
- Елітний учасник
Ну я цього геть не розумію:bl: , навіщо тобі в 16 років ті дієти?Sweet;39055 пише: Lego, я також не змогла б дотримуватись жодної з цих дієт))А ще як почитаю, скільки негативного впливу, взагалі слів нема)Чесно кажучи, нещодавно спробувала веганізм(буквально на 2-3 дні)...:ag:це так ми з маман побились об заклад:ag:Результат:слабкість, трохи понижена працездатність мозку:ag:, роздратованість і постійна манічка поїсти м"ясного або молочного:ag:Дивна штука - ці дієти..хочеш зробити краще, а виходить навпаки..або зовсім нічого не виходить))...