Неправильно вказали моє ім'я в паспорті
- frogt9
- Автор теми
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 5
- Подяка отримана: 0
09 груд. 2021 11:18 #121251
від frogt9
Неправильно вказали моє ім'я в паспорті був створений frogt9
Доброго часу доби!
Коротше кажучи, недавно ходив до паспортного столу замовляти новий паспорт й виникло таке питання: чи можна в новому паспорті вказати правильний (згідно правил української мови) варіант правопису власного імені? До цього багато років ходив як якийсь Вячеслав, хоча за правилами української мови єдиний допустимий варіант написання імені — "В'ячеслав" (з апострофом), а імені "Вячеслав" в українській мові просто не існує. Мені, як людині, яка в шкільному віці вивчала рідну мову (на відміну від працівників паспортного столу) дуже це докучає.
Коротше кажучи, недавно ходив до паспортного столу замовляти новий паспорт й виникло таке питання: чи можна в новому паспорті вказати правильний (згідно правил української мови) варіант правопису власного імені? До цього багато років ходив як якийсь Вячеслав, хоча за правилами української мови єдиний допустимий варіант написання імені — "В'ячеслав" (з апострофом), а імені "Вячеслав" в українській мові просто не існує. Мені, як людині, яка в шкільному віці вивчала рідну мову (на відміну від працівників паспортного столу) дуже це докучає.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- frogt9
- Автор теми
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 5
09 груд. 2021 11:24 #121252
від frogt9
Відповідь від frogt9 у темі Неправильно вказали моє ім'я в паспорті
Прошу вибачення за те, що тема не співпадає з тематикою обраного розділу — не зміг знайти нічого більш підходящого.
- Fidel
- Користувач заблокований
Менш
Більше
- Дописи: 16
13 груд. 2021 19:59 #121262
від Fidel
Відповідь від Fidel у темі Неправильно вказали моє ім'я в паспорті
та ничего, проблема все-таки серьезная
Час відкриття сторінки: 0.078 секунд