ЛІДЕР ПАРТІЇ «ЗА МАЙБУТНЄ» ІГОР ПАЛИЦЯ ОЗВУЧИВ ЧИМ МАЄ ЗАЙМАТИСЯ ЙОГО ПАРТІЯ

  • pruduk
  • pruduk аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
10 жовт. 2020 22:31 - 11 жовт. 2020 09:50 #120835 від pruduk
Маючи у своїй команді професіоналів та патріотів, у партії «ЗА Майбутнє» налаштовані домогтися своєї мети – змінити країну й змінити на краще життя кожного українця.

А яка з політичних партій України "налаштована" на інше?

ЩО ВІДОМО ПРО ПАТРІОТА І ПРОФЕСІОНАЛА ІГОРЯ ПАЛИЦЮ

Давній товариш та бізнес-партнер українського олігарха

Чим займається депутат Палиця в стінах Верховної Ради?

Переважно обслуговує інтереси свого давнього бізнес-партнера, олігарха Коломойського. Для Палиці проблеми Коломойського важливіші за проблеми країни. Він не тільки не голосував за антиколомойський закон, а й робив все, щоб затягнути його ухвалення. Дефолт, скажена інфляція, ріст безробіття, економічний колапс Палицю не лякають. Заради задоволення потреб Коломойського людина готова на все. Навіть в часи страшної пандемії.

З цієї ж опери інші голосування Палиці. Голосував за "чорта" Авакова, який повністю провалив реформу поліції і зараз нарощує м'язи. Голосував за Венедіктову, яка не змогла набрати мінімальний бал під час конкурсу до Верховного суду. НЕ голосував за судову реформу. Певно, Палицю влаштовують нинішні корумповані суди.

До речі, нардеп обіцяв своїм виборцям боротись з корупцією. Замість цього не тільки НЕ голосував за поверення покарання за незаконне збагачення, а й прийшов особисто в суд рятувати депутата Дубневича. На якому тавра ніде ставити. Палиця не гидував брати на поруки людину, які підозрюють в організації схеми на 93 млн грн. Ось така боротьба з корупцією.

Тому, шановний виборцю, сім раз подумай і один раз проголосуй за "великих професіоналів і патріотів", які налаштовані змінити країну...
Останнє редагування: 11 жовт. 2020 09:50 ким pruduk.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.155 секунд
0
репостів
0
репостів