Необгрунтована критика

Більше
01 квіт. 2017 18:53 #111980 від Варвара7
Після висвітлення мною теми "Здивована побаченим", я навіть і не очікувала на такий оперативний коментар від Островського О В. З усього цього я зрозуміла, що кожна людина судить по собі, тобто свої методи і способи в житті прикріплює іншим. Та що ж тут вдієш, коли правда так важко сприймається, адже солодку брехню скоріше за все сприймуть та повірять в неї. А тепер пройдемося безпосередньо по несправедливих обвинуваченнях. По-перше, стосовно "фіктивних відгуків" та "гнилого піару", - я цілком не зацікавлена людина в цьому питанні, а вирішила просто висвітлити свою думку з приводу побаченого і все. По-друге, що до боргу та пограбування шепетівчан, то це взагалі окрема тема, яка має свої "скелети в шафі", а також людей, котрі за це відповідають. По-третє, залишається питання відкритим з приводу самого ж коментаря людини, яка так швидко відреагувала на все це, а також відає такими подробицями, то хто ж насправді Ви і яка Ваша мета? Як на мене, то все тут зрозуміло та не потребує додаткових пояснень і доведень. Розумним людям і без цього все ясно, а от щодо інших, то це питання. Тому, перш ніж писати подібні коментарі, зважте всі за і проти.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.073 секунд

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів